İrem Sak Çukur’a Hazırlanıyor!

İrem Sak Çukur’a Hazırlanıyor!
Show Tv’nin başarılı yapımlarından Çukur 4. Sezon için sete indi ve çekimlere başladı. Dizide rol alacak Güzel oyuncu İrem Sak ise poligonda silah atışları çalıştı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezon için sete inerek çekimlere başlayan efsane dizi Çukur heyecanla beklenmeye başlandı. Bugün itibariyle 4. Sezonun çekimleri için sete inen ve motor diyen efsane dizi Çukur yayınlandığı dönem boyunca adeta pazartesi günlerine ambargo koyarak liderliği başka hiçbir yapıma bırakmadı. Bu sezonda yine iddialı olan ve büyük ihtimalle son sezonu olacak fenomen dizi özellikle genç kitle tarafından adeta nefessiz seyrediliyor. Hemen her duvarda her sokakta diziye ait sözler ve resimler yazarken seyircilerde bu sezonun efsane olacağına şimdiden inanmış durumdalar. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünün Eylül ayı ortalarında ekrana gelmesi beklenirken diziye yeni katılan güzel oyuncu İrem sak Çukur’a adapte olabilmek için poligonda silah eğitimleri ve atışları çalıştığını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. İşte detaylar!

İrem sak Sıkı Hazırlanıyor!

Ay Yapım imzalı efsane dizilerden Çukur yeni yayın dönemi için sete indi ve bugün itibariyle motor dedi. Yeni yayın döneminde de Show Tv’nin en iddialı ve lokomotif yapımı olacak olan Çukur’dan ayrılan oyuncular olduğu kadar yeni katılan oyuncularda oldu ve bu yeni katılan oyuncular seyircide heyecan yarattı. Yeni katılan oyunculardan Güzel oyuncu İrem Sak dizide Koçovalılar’ın karşısında yer alan Erdenet ailesinin bir üyesi olarak dizide yer alacak. Seren Erdenet olarak diziye dahil olan güzel oyuncu dizideki ortama yabancı kalmamak için şimdiden çalışmaya başladı. Silah dersleri almaya başlayan İrem sak poligonda atışlar yaptı ve bunu da sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Seren Erdenet (İrem Sak) Hazır!

Show Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen başarılı dizi Çukur’un bu sezon ki kadrosuna Seren Erdenet karakteriyle dahil olan İrem Sak poligonda silahlı atış yaptı. İrem Sak dizinin bu sezonunda Koçovalılar’ın adeta baş belası haline gelen Erdenet ailesinin bir üyesi Seren Erdenet olurken babaları olarak da diziye yine bir başka başarılı oyuncu Mustafa Avkıran dahil olmuştu. Çukur’un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda İrem Sak için “İrem sak Çukur’da! Dördüncü sezon yaklaşırken Çukur kadrosu da genişliyor. Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Erdenet Ailesi’ne dahil olacak ve Seren Erdenet karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Çukur’a hoş geldin İrem Sak” ifadeleri kullanılmıştı.

16-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar