Halit Ergenç'ten rol arkadaşı Ozan Güven'e şok destek!

Halit Ergenç'ten rol arkadaşı Ozan Güven'e şok destek!
Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etmesiyle aldığı tepkiler üzerine Babil dizisinin kadrosundan çıkarıldığı konuşulurken rol arkadaşı Halit Ergenç'ten destek geldi.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu Ozan Güven bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'u darp etmiş ikili arasında hala devam eden bir dava süreci başlamıştı. Sanat dünyasından büyük tepkiler alan oyuncu Ay Yapım'ın yaptığı açıklamayla başrolünde yer aldığı Babil dizisinin kadrosundan ayrılmıştı. Yakın dostları dahil birçok sanatçı tarafından kınanan Ozan Güven'e rol arkadaşından ilginç bir destek geldi. Babil dizisinde beraber yer aldığı ünlü oyuncu Halit Ergenç konu ile ilgili neler söyledi?

ALNININ AKIYLA ÇIKICAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Dün akşam saatleri bir mekan çıkışı magazin muhabirleriyle karşılaşan ve sorularını yanıtlayan Ergenç; Ozan Güven'in diziden ayrılmasıyla ilgili soruya, "Ozan'ın takdiridir. Ben Ozan'ı çok severim, çok uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım hayatım boyunca. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet çözecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı." sözleriyle cevap verdi. Ergenç'in bu şaşkına çeviren ifadelerinden Güven'i savunduğu ortaya çıktı. 

HALİT ERGENÇ KİMDİR?

30 Nisan 1970 yılında İstanbul'da doğan Halit Ergenç, lisans eğitimine İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri bölümünde başlamış fakat yarıda bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında birçok dizi ve filmde oynayan Ergenç, Binbir Gece dizisinde gösterdiği başarı ile Altın Kelebek ödülü kazanmıştır. 2009 yılında burada tanıştığı Bergüzar Korel ile evlenmiş Ali isminde bir oğulları olmuştur. 2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak Kanuni Sultan Süleyman'a hayat vermiştir. Öte yandan müzikal geçmişi de olan Ergenç, çeşitli tiyatro oyunlarında da görev almıştır.  Dersimiz Atatürk, Acı Aşk, İstanbul Kırmızısı gibi fimlerle beyaz perdede kendini gösteren başarılı oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde eşi Bergüzar Korel ile yıllar sonra tekrar başrolü paylaşmıştır. Şimdi ise pandemiden dolayı ara veren ve Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde yer almaktadır. 

18-08-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar