MasterChef Türkiye 32. bölüm izle

MasterChef Türkiye 32. bölüm izle
MasterChef Türkiye 32. bölüm izle; TV8 tarafından ekrana taşınan MasterChef Türkiye, 32. bölüm ile yine ekranda. Yeni bölümü HD ve tek parça izlemek için ayrıntılar.

MasterChef Türkiye 32. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 32. bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Herkes tarafından büyük bir heyecan ile takip edilen yarışma programının yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yarışmacılar yine büyük bir sınavdan geçecek. 21 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak bölümde ödül oyunu oynanacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi birbirinden becerikli şeflerin jüri üyesi koltuğunda oturduğu yarışma programının son bölüm heyecanını televizyon başında takip etmek yerine internet üzerinden izlemeyi tercih ediyorsanız olmanız gereken yerdesiniz. MasterChef Türkiye yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 32. bölüm izle

MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam 32. bölümü izleyeceğiz. Tüm izleyiciler yeni bölümü heyecan dolu bir şekilde bekliyor. Ekrana gelecek bölümde, yarışmada yer almaya hak kazanan 16 yarışmacı büyük bir mücadele verecek. Her biri gelecek vadeden yarışmacılar ödül oyununda kozlarını paylaşacak. Şeflerin gözüne girmeye çalışan yarışmacılar ayrıca ödülü kazanmak isteyecek. Jüri üyeleri yarışmacılardan hem lezzetli hem de yaratıcı yemekler bekliyor. Ödül oyununda da yarışmacılardan beklenen şey bu olacak. Her bölümü sosyal medyada gündem olan ve reyting sıralamalarını sallayan MasterChef Türkiye, saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. Bölümde yaşanacaklar izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Yeni bölümü izlemek için yukarıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Son döneme damgasını vurmayı başaran MasterChef Türkiye, Acun Medya imzasıyla TV8'den evlere konuk olmaya devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ise yarışmacıların yemek becerilerini sınayacak. Tüm bu heyecanın sonunda sezonun bitmesiyle birlikte MasterChef Türkiye'yi kazanarak 2020 yılının MasterChef'i belli olacak. Sezon boyunca MasterChef Türkiye ile ilgili tüm haberlere bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni bölümlere de bu adres üzerinden ulaşmak oldukça kolay. 

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Sedat Tuncer
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

21-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler