Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
Fox Tv’de uzun zamandır ekranlara gelen ve hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezonu açıyor. İşte programın yayın tarihi!

Dual Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışma programı Zuhal Topalla Sofrada yeni sezonu açıyor. Başarılı oyuncu Zuhal Topal’ın eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla çokça beğenildiği ve başarıyla sunduğu program yaz ayları başlarında sezon arası vermişti. Yeni sezon için hazırlıklarının tamamlandı dizi yeni yayın dönemine hazır. Bir süredir tanıtımları yayınlanan programın yayın tarihi belli oldu. 31 Ağustos Pazartesi günü itibariyle yeni sezonu açacak olan program hafta içinde Fox Tv’nin en çok reyting alan ve rakiplerine bariz bir üstünlük kurduğu program olarak dikkat çekiyor. Gelin ve kaynanalarının yarıştığı ve hırsıyla, heyecanıyla seyirciyi de kendisine bağlayan program heyecanla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Hazır!

Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün 16.30’da ekranlara gelen ve geçtiğimiz sezon pandemi sürecinden dolayı Cuma akşamları 20.00’da ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışma programı yeni yayın dönemine hazır. Yaz aylarında tatile girerek seyircisinden uzak kalan program geçtiğimiz günlerde yeni yayın döneminin tanıtımıyla ekranlarda yer almıştı. Son olarak yayınlanan fragmanda yayın tarihi de belli olan ve kuşak programları içinde en çok seyredilen yapımlardan biri olan program her hafta en lezzetli yemek ve en iyi sunum üzerine yarışan yarışmacılarla ve onların hazırlıklarına şahitlik eden Zuhal Topal’la ekranlara geliyor. Kavga, hırs, heyecan ve gözyaşının eksik olmadı program yeni bölümüyle 31 Ağustos’ta yeni yayın dönemini açıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada!

Her hafta beş adayın yarıştı ve en yüksek puanı alanın haftanın büyük ödülüne ulaştı yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada farklı heyecanı ve sunucu Zuhal Topal’ın sempatik ve samimi halleriyle rakiplerinin önüne geçmeyi başarmış durumda. Gelinlerin yarıştı ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak sunumlarıyla ve lezzetleriyle kendilerini kaynanalara beğendirmeye ve en yüksek puanı almaya çalıştıkları yarışmada her hafta bir aday birinci oluyor ve ödülü kazanıyor. Zuhal Topal’ın zaman zaman ülkenin farklı şehirlerine de giderek oraların da lezzetlerini ekrana taşıdığı program bu sezonda en çok konuşulan programlardan biri olacak gibi görünüyor.

22-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar