MasterChef Türkiye 33. bölüm izle

MasterChef Türkiye 33. bölüm izle
MasterChef Türkiye 33. bölüm izle: MasterChef Türkiye yeni bölüm HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki yazıya göz atın.

MasterChef Türkiye 33. bölüm izle; TV8 kanalında yayınlanan sevilen yarışma programının son bölümünü HD ve tek parça olarak izleyin. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı yarışmada son bölüm siz değerli canlitv.com takipçilerinin karşısında. Herkes tarafından merakla beklenen 33. bölüm 22 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana geliyor. İzleyiciler yeni bölümü izlemek için dakikaları sayarken dilerseniz yeni bölüm nereden, nasıl izlenir bir göz atalım. Fenomen yarışmanın yeni bölümlerine ulaşmak oldukça kolay. Üstelik ilgili bölümü HD olarak izleyebileceğiniz internet adresine bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. MasterChef Türkiye 33. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşmak için aşağıda yer alan haberin devamına göz atın.

MasterChef Türkiye 33. bölüm izle

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm büyük bir anlam ifade ediyor. Bildiğiniz gibi Covid-19 salgını ortaya çıktıktan sonra sağlık çalışanları canlarını tehlikeye atarak yoğun tempoda mesailerini sürdürdüler. Onların hakkını vermek için bu akşam yarışmacılar tarafından yapılan yemekler doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından tadılacak.

Öte yandan yarışma da devam ediyor. Yarışmacılar dokunulmazlık oyununda sahne alıyor. Her yarışmacı yeni başlayan MasterChef Türkiye maceralarının hemen bitmemesini istiyor. Yarışmada kalmalarının yolu ise dokunulmazlık oyunlarından geçiyor. Bu akşam doktorların tadacağı yemekleri en iyi yapan yarışmacı dokunulmazlığın sahibi olacak. Diğer yarışmacılar ise yarışmadan elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak.

MasterChef Türkiye yarışması ekrana gelmeye başladığı ilk günden itibaren yemek tutkunları ve yarışma izleyicileri tarafından oldukça sevildi. Yayınlanan her bölüm büyük bir ilgi ile karşı karşıya kalıyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü de milyonlarca izleyici takip edecek. Bu izleyicilerin bir kısmı yeni bölümü internet üzerinden izlemek istiyor. Tabii ki yarışmanın yeni bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Haftanın her günü ekrana gelen ve Acun Medya imzası taşıyan yarışma programı nefes kesen anlara sahne oluyor. Birbirinden katı jüri üyelerinin karşısına çıkan yarışmacılar ecel terleri döküyor ve jüri üyelerini memnun etmek için ellerinden geleni yapıyor.

22-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler