Seni Çok Bekledim Dizisine Bomba İsimler Katıldı!

Seni Çok Bekledim Dizisine Bomba İsimler Katıldı!
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Özcan Deniz’in yer aldığı Seni Çok bekledim adlı diziye iki bomba isim daha katıldı. İşte detaylar!

Yeni Yayın dönemine bazı kanallar bazı yapımlarıyla girdi. Önce girmenin bir avantaj olduğu şüphesiz, ancak yinede bazı yapımlar var ki seyircisi her zaman hazır. Dizi ne zaman başlarsa başlasın ve hangi kanalda yayınlanırsa yayınlansın seyircisi hemen takip etmeye başlıyor. Bu durum dizinin konusuyla ilgili olduğu kadar oyuncularıyla da direk ilgili. Yeni yayın dönemi için hazırlanan dizilerden biri olan Seni Çok bekledim de bu tür dizilerden biri. Başrolünde ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan deniz’in yer alacağı yapım şu sıralar hazırlık aşamasında. Skala Medya tarafından hazırlanan ve cast çalışmaları halen devam eden Seni Çok Bekledim Özcan deniz’in uzun bir aradan sonra ekrana geleceği ilk dizi. Dolayısıyla Özcan Deniz hayranları diziyi sabırsızlıkla bekliyor. Yapımcı şirkette biran önce sete inebilmek için cast çalışmalarının bitirmeye çalışırken iki ünlü ismin dizinin castına dahil oldukları öğrenildi. İşte detaylar!

Seni Çok Bekledim Castına Bomba İki isim!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Skala Medya tarafından hazırlıkları devam eden Seni Çok Bekldim adlı dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Star Tv’nin iddialı yapımlarından olacak dizinin başrolünde ünlü isim Özcan deniz yer alacak. Özcan deniz’e dizide İrem Helvacıoğlu, İlhan Şen, Caner Şahin ve son olarak dizinin kadrosuna dahil olan Mustafa Uğur ve Durul Bazan eşlik edecek. Henüz cast çalışmaları tamamlanmayan Seni Çok Bekledim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şahin Altuğ oturacak. Eylül ayının sonu Ekim ayının başı gibi ekrana gelmesi planlanan dizinin hazırlıklarında ise sona yaklaşıldı. Dizinin kısa bir süre sonra sete çıkması ve çekimlere başlaması bekleniyor.

Durul Bazan Kimdir?

Star Tv’de ekranlara gelecek olan Seni Çok Bekledim adlı yapımda Özcan Deniz’le birlikte aynı setipaylaşacak olan usta oyunculardan Durul Bazan1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Durul Bazan meslek olarak oyunculuğu seçmiş ve bunun için gerekli eğitimleri almıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan usta isim aynı zamanda pek çok dizi ve filmde de oyunculuk yapmıştır. İlk olarak Çarli İş Başında adlı yapımla ekranlarda yer alan oyuncu son olarak Aşk Ağlatır adlı yapımda rol almıştır. Usta oyuncunun yer aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Aşk Ağlatır

-          Yüzleşme

-          Ateşböceği

-          Analı Oğullu

-          Anasının Oğlu

-          Avrupa Avrupa

-          Gecekondu

-          Hicran Yarası

-          Çemberin Dışında

-          Son Ağa

-          Sensiz Olmuyor

-          Hayat Bilgisi

23-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar