MasterChef Türkiye 38. bölüm izle

MasterChef Türkiye 38. bölüm izle
MasterChef Türkiye 38. bölüm izle; Yeni bölüm ekrana geliyor. Siz de yeni bölümü izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

MasterChef Türkiye 38. bölüm izle; Büyük bir heyecan ile takip edilen MasterChef Türkiye yarışması bu akşam 38. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm her zaman olduğu gibi yarışmanın sevenlerini ekran başında toplayacak. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın şefliğini yaptığı yarışmanın son bölümü internet üzerinden nasıl izlenir? Herkes nereden izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Beğeniyle takip edilen MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü izlemek fazlasıyla kolay. Yeni bölümün keyfini bu sayfa üzerinden ulaşacağınız adrese giderek izleyebilirsiniz. MasterChef Türkiye 38. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 38. bölüm izle

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde ikinci kez MasterClass yapılacak. Yarışmanın bu köşesinde şefler yarışmacıları denetlemeyecek ya da değerlendirmeyecek, eğitecek. Yeni MasterClass'ta Somer Sivrioğlu şef yarışmacılara yol gösterecek. Yarışmacılar da şefin yardımlarıyla kendilerinden istenen şeyleri yapacak. Yarışmacılar bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde dometes salçası ve biber salçası yapacak ayrıca turşu kuracak. MasterClass, MasterChef yarışması için büyük önem taşıyor. En fazla MasterClass kazanan yarışmacının yarışmayı kazanma şansı fazlasıyla artıyor. Bu nedenle yarışmacılar MasterClass'ı kazanmak için büyük çaba sarf edecek. Yarışmacılar Somer şefin yardımlarıyla kendilerinden beklenen salça ve turşuları yapacak sonrasında ise Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın da dahil olmasıyla birlikte MasterClass'ı kimin alacağını öğreneceğiz. MasterClass almayı başaran yarışmacı, yarışmadaki yerini sağlamlaştıracak. Kötü performans sergileyen yarışmacıların ise yarışmaya veda etme şansı yükselecek. Bakalım hangi yarışmacı MasterClass kazanacak.

MasterChef Türkiye yarışması haftanın her günü ekrana geliyor. Heyecan dolu bölümleriyle televizyon izleyicilerinin büyük bir kısmına hitap eden yarışma programının yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak. Siz de MasterChef Türkiye heyecanına ortak olmak için hemen yukarıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Yarışmanın tüm yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

27-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler