İki iddialı isim aynı dizide buluşuyor!

İki iddialı isim aynı dizide buluşuyor!
Skala Medya'yla birlikte çalışan Özcan Deniz'in başrolde yer alacağı iddialı dizi Seni Çok Bekledim’e iki usta isim katıldı. İzleyici bu iki ismi merak ediyor?

Star Tv’nin yeni sezonda ses getireceğine inanılan Seni Çok Bekledim dizisi için geri sayım başladı. İzleyici heyecanlandıran gelişme yaşandı ve iki iddialı isim aynı dizide buluştu. Dizi severler Seni Çok Bekledim dizisine güç katan iki usta ismi merak ediyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosu ve yeni katılan oyuncular kimler? Şimdi detaylar

İki iddialı isim aynı dizide buluşuyor!

Diziler için hayli tutarlı yayınlar yapan tv100’ün haberine göre Skala Medya'yla birlikte çalışan Özcan Deniz'in başrolde yer alacağı iddialı dizi Seni Çok Bekledim’e iki usta isim katıldı. Özcan Deniz’in ayrıca proje tasarımlarını da üstlendiği Seni Çok Bekledim birbirinden usta kadrosuyla daha şimdiden iddiasını ortaya koydu. Star TV'de yeni sezonda ekrana gelecek olan Seni Çok Bekledim dizisini Şahin Altuğ'un yönetecek. Başrol oyuncu Özcan Deniz'e İrem Helvacıoğlu, Caner Şahin ve İlhan Şen'in eşlik edecek. Rol aldıkları dizide karakter oyunculuklarıyla tanınan Mustafa Uğurlu ve Durul Bazan da bundan sonra Seni Çok Bekledim dizisine taze kan olarak katıldılar.

Mustafa Uğurlu Kimdir?

1955 Karaman doğumludur. Sinema oyuncusu Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. 1993 yılında yayınlanan Rıza Beyler dizisi ile sektöre adım atan Uğurlu, Ağır Roman filmindeki performansıyla Altın Portakal  En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Devlet Tiyatrolarında pek çok oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev alan Mustafa Uğurlu, Çarpışma dizisindeki Selim karakteriyle şöhreti yakaladı.

Görev Yaptığı Bazı Yapımlar

2018 – Çarpışma (TV Dizisi)

2017 – Babamın Günahları (TV Dizisi)

2016 – 2017 – İçerde (TV Dizisi)

2014 – Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)

2013 – Gitme Baba (Sinema Filmi)

2013 – Galip Derviş (TV Dizisi)

2012 – Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)

2010 – Kirli Beyaz (TV Dizisi)

2007 – Kader (TV Dizisi)

2006 – Anadolu Kaplanı (TV Dizisi)

2004 – Şansa Bak (TV Dizisi)

2004 – Patroniçe (TV Filmi)

2000 – Zor Hedef (TV Dizisi)

1998 – Cinayet Var (TV Filmi)

1997 – Ağır Roman (Sinema Filmi)

1995 – Melek Apartmanı (TV Dizisi)

1993 – Rıza Beyler (TV Dizisi)

Durul Bazan Kimdir?

1972 İstanbul doğumlu oyuncu, Çarli İş Başında isimli diziyle sektöre adım attı. Aşkım Aşkım dizisindeki Necati karakteriyle ünlenen Durul Bazan, Hayat Bilgisi dizisindeki Ramadan karakteri ile adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı.

Rol Aldığı bazı Yapımlar

Sensiz Olmuyor (Tv dizisi)

Maskeli Beşler: Irak (sinema filmi)

Emret Komutanım: Şah Mat (sinema filmi)

Türkler Çıldırmış Olmalı (sinema filmi)

Avrupa Avrupa (Tv dizisi)

28-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar