Ünlü oyuncu Şükran Ovalı yeniden setlerde!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı yeniden setlerde!
Futbolcu Caner Erkin'le evliliğinin ardından uzun süredir setlerden uzak duran Şükran Ovalı yeni bir projede ekrana gelmeye hazırlanıyor. İşte Şükran Ovalı'nın rol alacağı dizi!

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Şükran Ovalı, setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Caner Erkin ile 2017'de evlenen Ovalı, o tarihten beri setlerden uzak duruyordu. Ünlü oyuncu Star Tv'de yayınlanan Ay Yapım projesi Menajerimi Ara dizisinin 5. bölümünde rol alacak. Konuk oyuncu olarak ekranlara gelecek olan Ovalı, uzun bir süre sonra izleyicilerin karşısına çıkacak. Ekranların özlenen isimlerinden biri olan Ovalı konuk oyuncu olarak rol alacağı Menejerimi Ara'da seyirciyle özlem gidermeye hazırlanıyor.

Şükran Ovalı setlere neden ara verdi?

Şükran Ovalı, Vazgeç Gönlüm, Bez bebek, Vatanım Sensin gibi ünlü birçok dizinin kadosunda rol almıştı. 2017 yılında futbolcu Caner Erkin'le hayatını birleştiren Şükran Ovalı bu evlilikten bir de bebek sahibi oldu. Bir taraftan annelik bir taraftan futbolcu eşi olmanın zorluğu Ovalı'yı uzun süredir ekranlardan uzak tutuyor. Menejerimi Ara dizisiyle ekranlara tekrar adım atacak olan Ovalı, aynı zamanda yeni bir başlangıçta da bulunmuş olacak. Caner Erkin'le mutlu bir evliliği olan Ovalı'nın tekrar uzun süreli ekranlarda görülmesi bekleniyor.

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 yılında İzmir'de doğdu. Ovalı, İzmir Mustafa Urcan İlköğretim Okulu’nda ve daha sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu bitirdi. Lise eğitimini de Göztepe’de tamamlayan Ovalı, daha sonra İstanbul’a gelerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümüne kayıt yaptırdı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamladı. Bu eğitim sonrası setlerle tanışan Ovalı, birçok sinema ve dizi filmin aranan karakterinden biri oldu. Şükran Ovalı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Eskiden Beşiktaşlı, şimdi ise Fenerbahçeli olan Caner Erkin ile 2017 yılının Ocak ayında Roma’da evlenen Ovalı'nın bu evlilikten Mihran Ela Erkin ismini verdikleri bir kızı oldu.

Ovalının rol aldığı yapımlar:

Sırlar Dünyası, Ezo Gelin, Pars, Yalancı Yabancı, Bez Bebek, Vazgeç Gönlüm, Alia, Aşk Yakar, Cin Geçidi, Aşk Üçgeni, Bir Bulut Olsam, Ev, Kahramanlar, Behzat Ç, Nar, Reis, Kötü Yol, Cinayet, Paramparça, Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar, Yeni Dünya, Şeytan Tüyü, Familya, Vatanım Sensin, Cin geçidi, Poyraz Karayel…

26-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar