MasterChef Türkiye 42. bölüm izle

MasterChef Türkiye 42. bölüm izle
MasterChef Türkiye 42. bölüm izle; MasterChef Türkiye yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız yazıya göz atın.

MasterChef Türkiye 42. bölüm izle: TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da izleyiciyle buluşacak. Her bölümünde birbirinden farklı lezzetlerin şeflere sunulduğu yarışmanın bu akşam ekrana gelen bölümünde de buna benzer şeyler yaşayacağız. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya önlerine getirilen tabaklara nasıl reaksiyon gösterecek. Bildiğiniz gibi yarışmadan dün akşam bir yarışmacı daha veda etti. Böylece 2 yarışmacı şimdiden evlerine dönmüş oldu. Geriye kalan 14 yarışmacı için hala yarışmayı kazanma şansı devam ediyor. Rakiplerini geride bırakmak isteyen yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu hafta da yarışmada kalmak istiyor. Yeni hafta bu akşam ekrana gelecek bölümle birlikte şekillenmeye başlayacak. MasterChef Türkiye izleyicileri bu akşam ekranda olacak 42. bölümün internet üzerinden nasıl izlenebileceğini merak ediyor. Canlitv.com adresi üzerinden yeni bölümlere kolayca ulaşabilirsiniz. MasterChef Türkiye 42. bölüm HD ve tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 42. bölüm izle

MasterChef Türkiye heyecanı durmadan ve hız kesmeden devam ediyor. Haftanın yedi günü ekrana gelen yarışmada her bölüm, yarışmacılar için rekabet anlamına geliyor. Hem kişisel olarak hem de takım olarak bir rekabete girmeleri gerekiyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm yeni haftanın takım kaptanlarını öğreneceğimiz kaptanlık oyunu oynanacak. Ayrıca fragmanda da görülebileceği üzere yarışmaya yedekten yeni bir yarışmacı dahil oldu. Tekrar tekrar yapılan elemelerde birçok defa 2. olan ve yarışmaya kalamayan Berker Başmanavcı MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı oldu. Böylece MasterChef Türkiye'ye yeni bir soluk gelmiş oldu. Bu akşam ekrana gelen bölümde hangi yarışmacıların kaptan olacağı merakla bekleniyor. İzleyicilerin bu merakı ekrana gelecek bölüm ile birlikte son bulacak. Bakalım hangi yarışmacılar kaptan olmayı başaracak? MasterChef Türkiye'nin 42. bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Sedat Tuncer
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

31-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler