Burcu Özberk'ten yeni dizi Kimsesizler'le ilgili çok özel açıklamalar!

Burcu Özberk'ten yeni dizi Kimsesizler'le ilgili çok özel açıklamalar!
Afilli Aşk dizisiyle dikkat çeken güzel oyuncu Burcu Özberk, yeni sezonda çok farklı bir diziyle ekranlarda olacak. Özberk'ten yeni dizi Kimsesizler'le ilgili çok özel açıklamalar

Yeni sezonda merakla beklenen dizilerden biri de Kimsesizler dizisi. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Kimsesizler çok özel oyunculardan oluşan oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Kimsesizler dizisinde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ödüllü çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün ve güzel oyuncu Burcu Özberk başrolleri paylaşıyor. Merakla beklenen yeni dizi Kimsesizler hakkında konuşan Burcu Özberk çok özel açıklamalarda bulundu.

Burcu Özberk'te Kimsesizler heyecanı!

Afilli Aşk dizisindeki performansıyla çok beğenilen ve Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşan Burcu Özberk bir komedi dizisinin ardından ağır bir dram dizisinde başrollerde olacak. Magazin gazetecilerine bir arkadaşının doğum günü için gittiği mekanın önünde konuşan Özberk, Kimsesizler dizisiyle ilgili düşüncelerini anlattı. Özberk, "Çekimlerimiz başladı. Heyecanlıyım. Yeni bir iş yeni bir proje. Çok güzel bir iş. Yeni sezona gümbür gümbür geliyoruz. Umarım seyircide heyecanımızı bizimle paylaşır ve güzel bir sezon geçiririz. Dramaya geçiş yaptım, ayrıca ondan çok heyecanlıyım ve kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Özel hayatıyla ilgili soruları cevapladı

Burcu Özberk gazetecilere özel hayatı ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Tv100 kameralarına konuşan Özberk'e Murat Kazancı'yla olan ilişkisi soruldu. Güzel oyuncu aralarında bir ilişki olmadığını fakat çok yakın arkadaş olduklarını belirtti. Murat Kazancı ile Bodrum'da tatilde olduğu iddialarına cevap veren Özberk, tatile gittiğinde aynı şehirde olan birçok arkadaşıyla görüştüğünü Murat Kazancı'nın da onlardan biri olduğunu söyledi.

Kimsesizler merakla bekleniyor!

Afilli Aşk dizisinde dikkat çeken ve son dönemlerin yükselen yıldızlarından biri olan Burcu Özberk, yeni dizisi Kimsesizler'in heyecanını yaşarken diğer yandan da dizinin çekimleri başladı. Behzat Ç karakteriyle çok sevilen Erdal Beşikçioğlu da Kimsesizler'in en güçlü isimlerinden. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Kimsesizler Nadim Güç tarafından çekilecek. Medyapım'ın ses getiren işlerinden biri olmaya aday Kimsesizler merakla bekleniyor. Hem çocuk yıldızları hem de güçlü oyuncuları kadrosunda buluşturacak Kimsesizler bir yetimhane dizisi olarak da sıkı bir senaryoyla ekrana gelecek.

30-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar