Ünlü Oyuncu Haldun Boysan Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Haldun Boysan Hayatını Kaybetti!
Türk Sinema ve dizi sektörü usta oyuncusu Haldun Boysan Maria ve Mustafa dizisinin çekimleri için bulunduğu Ürgüp İlçesinde kaldığı otelde kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Haber merkezlerine son dakika gelişmesi olarak giren bir haber bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Türk sinemasının ve dizi sektörünün usta ve aranılan oyuncularından olan ve canlandırdığı karakterlerle pek çok yapıma damga vuran usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan hayatını kaybetti. Halen Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde çekimleri devam eden ve yeni sezonda Atv ekranlarında yayınlanacak Maria ile Mustafa dizinde rol alan Haldun Boysan çekimler için bulunduğu Ürgüp ilçesinde kaldığı otelde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İşte bu elim haberin detayları

Haldun Boysan’ın Kaybettik

Türk sinemasının ve dizi sektörünün usta oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan bu akşam yeni sezonda ekrana gelecek olan çekimleri süren Maria ile Mustafa dizinin setinin de bulunduğu Ürgüp ilçesinde kaldığı otelde kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 62 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Haldun Boysan set çalışanları tarafından olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayata veda etti. Birçok başarılı yapımda rol alan usta oyuncunun bu beklenmedik kaybı sevenlerini şok etti. Haber merkezlerinde son dakika haberi olarak yer alan elim olay herkesi derin bir üzüntüye sevk ederken dizi çalışanları da bu beklenmedik gelişme karşısında adeta şok oldu. 62 yaşında kalp krizi sonucu hayata veda eden usta oyuncu Haldun Boysan’a biz de canlitv.com ailesi olarak Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Haldun Boysan Kimdir?

Meslek aşkıyla yanıp tutuşan ve birçok dizi ve filmde rol alarak adeta gençlere örnek olan ve hayatının son anlarını da mesleği için bulunduğu yerde veren usta oyuncu Haldun Boysan 6 Temmuz 1958 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı Türk sineması ve dizisinde pek çok rolde ve pek çok yapımda rol almıştır. Meslek aşkı ve disipliniyle herkese örnek olan oyuncu özellikle Kurtlar vadisi dizisinde canlandırdığı Tombalacı karakteriyle tanınmıştır. 62 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kara Melek

-          Gemide

-          Çılgın Bediş

-          Aşkın Dağlarda Gezer

-          Merdoğlu

-          Gülbeyaz

-          Hürrem Sultan

-          Kurtlar Vadisi

-          Esir Şehrin Gözyaşları

-          Cennet Mahallesi

-          Köprü

-          KapalıÇarşı

-          Bahtiyar Ölmez

-          Ege’nin Hamsisi

-          Alef

-          Maria İle Mustafa

01-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar