MasterChef Türkiye 43. bölüm izle

MasterChef Türkiye 43. bölüm izle
MasterChef Türkiye 43. bölüm izle; Dokunulmazlık oyununun oynanacağı yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için ayrıntılar.

MasterChef Türkiye 43. bölüm izle; TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye, 1 Eylül Salı akşamı da kaldığı yerden devam ediyor. Bir önceki akşam yayınlanan bölüm yeni haftanın kaptanlarını öğrenmiştik. Barbaros, Esra, Serhat, Tanya, Berker, Sefa ve Ebru'dan oluşan Mavi takımın kaptanı Celal olurken, Furkan, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Duygu ve Gülşah'tan oluşan Kırmızı takımın kaptanı Eray olmuştu. Kırmızı ve Mavi takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda birbirlerine rakip olacaklar. İki takımdaki yarışmacıların da kaderi yine dokunulmazlık oyununda çizilecek. Yeni bölüm ayrıca özel bir konuk ile de ekrana gelecek. MasterChef Türkiye yarışmasının bu akşam ekrana gelecek 43. bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 43. bölüm izle

Dokunulmazlık oyunundaki konsept Meksika mutfağı olacak. İki takım da Latin Amerika mutfağının beğenilen bir yemeğini yapacak. Dokunulmazlık oyunlarında bireysel olarak iyi olmak asla yeterli olmuyor. Jüri üyeleri yarışmacıların ne kadar organize bir şekilde çalıştığına ve yemeklerin aslına uygun bir şekilde yapılıp yapılmadığına dikkat ederek kararlarını veriyorlar. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın önünde yine zorlu bir karar olacak. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde özel bir isim konuk olarak yer alacak. Geçtiğimiz sezon ekranlarda olan Survivor'da dikkatleri üzerine çeken Nisa, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümün konuğu olacak. Merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. 

Dokunulmazlık oyunların oldukça gergin bir şekilde geçiyor. Oyuna başlanmadan önce birbirleriyle atışan Emir ve Celal, kendilerinden emin bir şekilde birbirlerine gözdağı verdiler. Hangi takımın oyundan galip bir şekilde ayrılacağı merak ediliyor. Tüm bunları bu akşam ekrana gelecek bölümün sonunda öğrenmiş olacağız. Heyecan dolu yeni bölümü kolayca izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Daha fazlası için sitemizi takipte kalın.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Sedat Tuncer
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

01-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler