MasterChef Türkiye 58. bölüm izle

MasterChef Türkiye 58. bölüm izle
MasterChef Türkiye 58. bölüm izle; MasterChef Türkiye yeni bölüm full HD ve tek parça olarak sizlerle. 58. bölüm izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 58. bölüm izle; MasterChef Türkiye, 19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da 58. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm, HD ve tek parça olarak bu sayfada sizleri bekliyor. Reyting rekorları kırmayın başaran yarışma programının bu akşam ekrana gelecek bölümünde neler yaşanacak? Yine milyonlarca izleyici yeni bölüme tanıklık edebilmek için ekran başında olacak. Haftanın tüm günlerinde ekrana gelmeye devam eden MasterChef Türkiye'de bölümler ilerledikçe gerginlik iyiden iyiye artıyor. Yeni bölümde de buna fazlasıyla tanıklık edeceğiz. Yarışmacılar arasındaki sözlü sürtüşmeler bu akşam ekranda olacak bölümde de devam edecek. MasterChef Türkiye 58. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 58. bölüm izle

Bu akşam ekrana gelecek MasterChef Türkiye yeni bölümünde bir ilk yaşanacak. İstanbul'daki MasterChef Türkiye izleyicileri arasından toplam 9 kişi seçildi. Yeni bölümde yarışmacıların yaptığı yemekler Tarabya, İstinye, Kadıköy, Kalamış, Güngören, Maltepe, Sarıyer, Ayazağ ve Kurtuluş'ta bulunan evlere gidecek. Sonrasında ise özel olarak seçilen izleyiciler ayaklarına gelen yemeklere puan verecekler. Böylece izleyicileri yeni bölümdeki kazananı belirlemiş olacaklar.

Geçtiğimiz bölümde Barbaros'un dokunulmazlık oyununda şeflere tabağını götürdüğü sırada dengesini kaybederek tabağı yere düşürmesi fazlasıyla ses getirmişti. Yarışmacı tabağını düşürmesinden dolayı büyük üzüntü yaşamıştı. Yeni bölümde, bu konuyla ilgili dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Uğur, zaman zaman yaptığı kötü yemeklere rağmen her zaman şeflere tabak getirmeye çalıştığını ifade ederken Barbaros'un tabağı bilerek düşürdüğünü ima etti. Barbaros ise karşılık olarak yaptığı şeyin sonuçlarının farkında olduğunu bilerek yaptığını söyledi. Barbaros'un bu sözlerinin üzerine şeflerden bir eleştri geldi. Yarışmanın şefleri talihsizliklere üzüldüklerini ama senaryolara üzülmediklerini söylediler. 

TV8 ekranlarının çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her gün ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin yeni bölümleri HD ve tek parça olarak canlitv.com üzerinden izleyebilirsiniz.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

18-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler