MasterChef Türkiye 88.bölüm izle!

MasterChef Türkiye 88.bölüm izle!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yayınlanacak MasterChef Türkiye 88.bölüm ile TV8 Ekranlarında olacak. Tüylerinizi diken diken edecek bölüm ile Masterchef bu akşam.

Tv8'in en çok sevilen ve hemen hemen her gün reyting sıralamarında zirveden düşmeyen yarışması MasterChef 88. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Bu akşam yayınlanacak Masterchef yeni bölümde yine bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Bu akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yine bir  dokunulmazlık yarışı ile seyirci karşısına çıkacak. Çanakkalede yapılacakyeni bölümde 29 Ekim'e yakışır tarifler hazırlayacak yarışmacılardan   kazanan kim olacak? Hangi takım dokunulmazlığı kazanacak?  Masterchef 88. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz. İşte Detaylar. 

MASTERCHEF 88. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Masterchef son bölüm izle! Büyük bir merakla İzlenen ve takip edilen, hemen her kesime hitap etmesinin dışında yemek ve dünya mutfakları hakkında teknik ve genel kültürümüzü zenginleştirecek bilgileri deneyimli ve alanında uzaman şeflerden dinlediğimiz Mastercef  bu akşam çok özel bir bölüm olacak. Çanakkale'de yapılacak yeni bölümde bir ülke destanı bir kahramanlık destanınınn yaşandığı topraklara özel hangi yemekleri yapcaklar? 

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna tarafından yönetilen yarışma programında Şefler aldıkları tiolar ve birbirleri ile kıyasıya rekabet içerisinde geçecek. Şeflerden Mehmet Yalçınkaya Azeri kardeşlerimizin gördüğü zulumden bahsederken , Chef Somer Sivrioğlu ise Çanakkalede düşmana dur dediğimiz topraklardayız diyerek bulundukları alanın ne kadar özel olduğundan bahsediyor. 

29-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar