Demet Özdemir 4 Milyon Liraya Ev Aldı!

Demet Özdemir 4 Milyon Liraya Ev Aldı!
Son dönemlerin başarılı ve güzel oyuncusu Demet Özdemir kiracılıktan kurtuluyor. 4 Milyon liraya bir villa satın alan ünlü ismin yakında kendi evine taşınacağı öğrenildi.

Son yılların en başarılı oyuncularından biri olan ve halen Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi bir yerde olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Demet Özdemir sonunda evlendi. Evlendi derken sakın biriyle hayatını birleştirdiği anlaşılmasın bu evlenme öyle değil. Uzun zamandır kirada olan ve evi bulunmayan güzel oyuncu sonunda kendine ait bir ev aldı. Artık kira yerine kendi evinde oturacak olan ünlü oyuncunun aldığı ev ise öyle böyle değil. Tam 4 milyon liraya satın aldığı villa görenlerin dudaklarını uçuklatırken güzel oyuncu yeni evinin tadilat ve dekorasyon işlerinin bitmesinin ardından yeni evine taşınacak. Uzun süredir Acarkent’te lüks bir evde kirada oturan güzel oyuncunun satın aldı ev son zamanlarda ünlülerin akınına uğrayan Zekeriyaköy’de bulunuyor. İşte haberin detayları!

Demet Özdemir 4 Milyon Liraya Ev Satın Aldı!

Erkenci Kuş dizisiyle bir anda büyük kitlelerin beğenisini kazanan ve son olarak da başrolünde yer aldı doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Zeynep karakteriyle başarılı bir performans sergileyen 28 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir uzun bir süredir kiralarda yaşıyordu. Acarkent’te lüks bir evde yaşayan ve sık sık bu evdeki hayatıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Demet Özdemir sonunda kiracılıktan kurtuluyor. Dizilerden ve reklamlardan kazandığı parayla Zekariyaköy’de lüks bir villa satın alan Demet Özdemir böylece kiracılıktan kurtularak kendi evinde yaşamaya başlayacak. Zekeriyaköy’de 4 milyon liraya satın aldığı lüks villanın tadilat ve dekorasyon çalışmalarına başlayan ünlü ismin çalışmaların ardından evine taşınacağı öğrenildi.

Dekorasyon Çalışmaları Devam Ediyor!

Acarkent’teki kiracısı olduğu evden taşınmak ve 4 milyon liraya satın aldığı Zekeriyaköy’deki villasına taşınmak için sabırsızlandığı öğrenilen Demet Özdemir’in yeni aldığı villada geniş çaplı bir yıkıma gittiği ve villada hemen yer yeri yıkarak sadece dört duvarı bıraktığı iddia ediliyor. Dekorasyon firmalarının böyle ünlü bir ismi portvöylerine dahil etmek için birbiriyle yarıştığı iddia edilirken ünlü oyuncunun evinin dekorasyon ve tadilat işleriyle yakından ilgilendiği ifade ediliyor. Yakın zamanda bitmesi beklenen çalışmaların ardından lüks villasına taşınacak olan Demet Özdemir böylece villası olan ünlüler arasına katılarak kiracılık günlerini geride bırakmış olacak. Ne diyelim bizde, Demet Özdemir’e yeni aldığı evde mutlu ve huzurlu bir hayat diliyoruz.

28-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar