MasterChef Türkiye 9. bölüm izle

MasterChef Türkiye 9. bölüm izle
MasterChef Türkiye 9. bölüm izle! TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin 25 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan 9. bölümünü HD ve tek parça izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 9. bölüm izle; TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 25 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00'da 9. bölümüyle ekrana geliyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürilik yaptığı MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yarışmanın hayranları yine ekran başına geçecek ve heyecan dolu anları takip edecek. Pek çok izleyici yarışmanın yeni bölümünü internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. Bu nedenle yeni bölümü hangi siteden izleyebileceklerini araştırıyorlar. MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelen 9. bölümüne HD ve tek parça olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. Bunun için aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 9. bölüm izle

MasterChef Türkiye'de bu bölümde de elemeleri izleyeceğiz. MasterChef elemelerinde jüri üyelerinden oldukça sert bir tavırla yarışmacılara yaklaştığını görüyoruz. Kibar kişiliğiyle tanınan Danilo şef bile yer yer bu şekilde karşımıza çıkıyor. Büyük bir dikkatle oylama yapan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, takımlara girecek yarışmacıları seçmek için mesai harcıyor. Öte yandan yarışmacılar da büyük bir stres ile karşı karşıyalar. Karşılarında kendilerinden en iyisini yapmalarını isteyen 3 şef var. Onları memnun etmek hiç ama hiç kolay değil. Önümüzdeki bölümlerde de büyük heyecana sahne olan elemeler sürecek. En sonunda bir grup yarışmacı tam olarak yarışmaya adlarını yazdıracak. MasterChef Türkiye her gün TV8 ekranlarından izleyicisine ulaşıyor. Yarışmanın yeni bölümlerine bu adresten ulaşabileceğinizi hatırlatalım. 

MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE

MasterChef Türkiye 8. bölümde dikkat çeken anlar

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen 8. bölümünde herkesi şok eden bir olay yaşandı. Bir yarışmacı yarışmadan diskalifiye edildi. Mohammed Ayad yaptığı yemeği sunum için hazırladı. Ancak şef Mehmet Yalçınkaya tadım yapamayacaklarını ifade etti. Jüri karşısında ter dökmeye başlayan yarışmacının çorbasını kaseden tencereye geri döken şef Yalçınkaya, sonrasında Mohammed Ayad'ın yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı. Herkes hemen Mohammed Ayad'ın neden diskalifiye edildiğini merak etti. Yarışmacının tadım kaşığını yıkamadan iki kez çorbadan tadım yapması nedeniyle diskalifiye edildi. Böylece Mohammed Ayad için yarışma daha başlamadan bitmiş oldu.

25-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler