Gençliğim Eyvah dizisine yeni bir isim dahil oldu!

Gençliğim Eyvah dizisine yeni bir isim dahil oldu!
ATV'den ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizisinde Bodrum Masalı ve Cennetin Çiçekleri dizisinden tanıdığımız Zehra Yılmaz dahil oldu.

Süreç Film imzasıyla ATV'den ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizisine yeni bir isim dahil oldu. Zehra Yılmaz, Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosuna katılan isim oldu. ATV ekranlarının romantik komedisi Gençliğim Eyvah'a katılan yeni oyuncuyla ilgili merak edilenler.  

Zehra Yılmaz, ATV'nin Gençliğim Eyvah dizisine katıldı

Senaryosu Barış Başar ve Ünal Yeter tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz'ın oturduğu Gençliğim Eyvah dizisinin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Burak Tozkoparan, Elif Doğan ve Ekin Mert Daymaz gibi isimler yer alıyor. ATV'den ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizisine Zehra Yılmaz dahil oldu. Peki diziye dahil olan Zehra Yılmaz kimdir? Genç oyuncuyla ilgili tüm bilgiler.

Zehra Yılmaz kimdir?

Zehra Yılmaz, 25 Haziran 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. TV8'den ekrana gelen moda yarışması Bugün Ne Giysem'e katıldı. Sonrasında ise Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atöylesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 2010 yılında ATV'den ekrana gelen Gönülçelen dizisinin bir bölümünde rol aldı. 2016 ile 2017 yıllarında Kanal D'den ekrana gelen Bodrum Masalı dizisiyle birlikte ilk devamlı oyunculuk tecrübesini yaşadı. Bodrum Masalı dizisinde Rana karakterine hayat verdi. 2017 yılında Kanal D'den ekrana gelen Kara Yazı dizisinde rol aldı. 2017 ile 2018 yıllarında ATV'den ekrana gelen Cenetin Gözyaşları dizisinde rol aldı. Cennetin Gözyaşları dizisinde Melisa Soyer karakterine can verdi. 2019 yılında ise ATV'den ekrana gelen Kimse Bilmez dizisinde rol aldı. Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe Işık karakterine can verdi.

Gençliğim Eyvah dizisinin konusu ne?

Gençliğim Eyvah dizisi aynı semtte birbiriyle rekabet içinde olan iki kebapçıyı ve ailelerini konu alıyor. İki kebapçı da birbirinden ölesiye nefret etmektedir. Bildiğiniz gibi Urfa ve Adana kebapları arasında bir çekişme vardır. Bu kebapçılardan biri Urfalı iken diğer Adanalı'dır. Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı aileleri arasında oldukça entrika, aşk ve sır içeren ilginç bir ilişki vardır. İki kebapçı da birbirinden hiç ama hiç haz etmese de aileleri nedeniyle hep bir şekilde kendilerini yan yana bulmaktadırlar.

26-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar