MasterChef Türkiye yarışmacısı Yekaterina Sungur kimdir?

MasterChef Türkiye yarışmacısı Yekaterina Sungur kimdir?
MasterChef Türkiye yarışmasına katılan Yekaterina Sungur internette en çok araştırılann kişiler arasına girdi. İşte yeni yarışmacı Yekaterina Sungur hakkındaki tüm detaylar..

Televizyon dünyasının en severek ve en heyecanla izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'ye yeni bir yarışmacı dahil oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına yeni katılan Yekaterina Sungur izleyici tarafında büyük merak uyandırdı. MasterChef hayranları hemen yeni yarışması Yekaterina Sungur kimdir diye aramaya başladı. İşte yeni MasterChef yarışmacısı Yekaterina Sungur hakkında tüm merak edilenler..

TV8 ekranlarının ilgi ile izlenen MasterChef yarışmasına geçtiğimiz bölümlerde yeni bir yarışmacı katıldı. İddialı tavrı ve güzelliği ile dikkat çeken yeni yarışmacı Yekaterina Sungur, MasterChef izleyicileri arasında büyük merak uyandırdı. Yarışmanın yeni bölümünde dahil olan Yekaterina Sungur kimdir? şeklinde soruların yanıtını bulmak isteyen izleyiciler soluğu internette aldı. Yekaterina Sungur, geçtiğimiz günlerde yayınlanan MasterChef Türkiye 25. bölümde yarışmacı Bahri'nin elenmesinin ardından yarışmaya katıldı. Yemek konusunda iddialı olan Yekaterina Sungur'un Rus mutfağında oldukça iddialı olduğunu belirtiyor. Yarışmaya yeni dahil olan Yekaterina Sungur'un şimdiden bir çok hayranı oldu. Sosyal medyadan da Yekaterina Sungur'a çok sayıda destek yorumları gelmeye başladı. Yekaterina Sungur kimdir? Masterchef yeni yarışmacı Yekaterina Sungur kaç yaşında, nereli? gibi sorular internet aramalarında üst sıraya yerleşti. TV8 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen heyecan dolu yarışma programı MasterChef Türkiye'ye katılan yarışmacının iddialı duruşu bakalım gerçeği yansıtacak mı? Yekaterina Sungur yaptığı yemekler ile zorlu jüri üyelerinin beğenisini kazanabilecek mi? İşte gündeme bomba gibi düşen MasterChef'in yeni yarışmacısı Yekaterina Sungur hakkında tüm yanıtını bekleyen sorular...

MasterChef Türkiye yeni yarışmacısı Yekaterina Sungur kimdir?

İkinci sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye yarışması yine reyting rekorları kırmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye 25. bölümde yarışmacı Bahri'nin elenmesinin ardından yarışmaya katılan Yekaterina Sungur, kendini tanıtırken şu ifadelere yer verdi.

 "12.12.1990 tarihinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ da doğdum. Babam Türkmenistan yüzme şampiyonu, milli yüzücü ve yüzme antrenörü, annem muhasebeci.
İlk ve orta öğrenimimi Aşkabat’ da tamamladım. Okuduğum Meslek Lisesi (İşletme Bölümü)’nden mezun olduğum yıl olan 1998’de o dönemde Aşkabat’ da bir inşaat şirketinde Şantiye Şefi olarak çalışmakta olan eşimle tanıştık ve 29.04.2010 tarihinde İstanbul-Türkiye’de hayatlarımızı birleştirerek evlendik.

Evlendikten sonra Türkiye’de “Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler” bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. Rusça, Türkçe ve İngilizce dillerini ileri düzeyde biliyorum.

Timur ve Alparslan isimlerinde biri 6 diğeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğumuz var.

Yemeğe ve aşçılığa ilgim evlendikten sonra başladı. Evlenene kadar yemek yapmışlığım dahi yoktu. Bu konuda herhangi bir profesyonel eğitimim olmamakla birlikte, yemek yapmayı çok sevdiğim için kendi kendimi geliştirdim. Aşçılık ve yemek tarifleri konusunda araştırma yapmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum."

10-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar