MasterChef Türkiye’de Bu Hafta Kim Elendi?

MasterChef Türkiye’de Bu Hafta Kim Elendi?
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’den elenen isim belli oldu. Zorlu geçen haftanın ardından başarılı isim Safanur yarışmaya veda etti.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve çok seyredilen yarışmalardan MasterChef Türkiye’de her hafta finale daha çok yaklaşılıyor. Her geçen hafta yarışmacılar için hedefe bir adım daha kalırken bu zorlu süreç artık yarışmacıları iyice germeye ve psikolojik olarak da yıpratmaya başladı. Son dokuz haftaya girilirken yarışmanın 5 Aralık Pazar akşamı elenen ismi de belli oldu. Zorlu geçen bir haftanın sonunda artık yarışmada hataya yer olmazken yarışmacılar için bu süreci yönetmek artık kaybetmekle kazanmak arasında ince bir çizgiye dönüşmüş durumda. Bu hafta da zorlu gelen ve kırmızı takımla mavi takımın kıyasıya yarıştığı oyunlar sonunda eleme potasına kalan 6 aday yarışmada kalabilmek için var güçleriyle çalıştı. Büyük bir rekabetin yaşandığı 5 Aralık Pazar akşamında elenen isim belli oldu. Yarışmanın iddialıları arasında gösterilen başarılı yarışmacı Safanur Bol yarışmaya veda eden isim oldu.

Kıran Kırana Rekabet

MasterChef Türkiye 2021’de 5 Aralık Pazar akşamının elenen ismi belli oldu. Bir hafta boyunca potaya girmemek için ellerinde geleni yapan yarışmacılardan 6 isim ne yazık ki eleme potasına kaldı ve yarışmada kalabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur’un kaldığı eleme potasında yarışmacılar avakado ile yaratıcılık yemeği oyunu yaptılar. Yaratıcılık yemeği sonunda Burcu, Hasan ve Araz ilk aşamada eleme potasından kurtuldu. Geriye kalan Safanur, Görkem ve Tahsin üçlüsü şefin tabağı oyunu oynadı. Somer Şefin imza yemeklerinden olan yemeği en iyi yapanın kurtulacağı yarışmada üç aday kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sonunda üç isimden Tahsin ve Görkem yarışmada devam etmeye hak kazanırken iddialı ve başarılı yarışmacı Safanur ise yarışmaya veda etti.

Gözyaşlarına Boğuldu

MasterChef Türkiye’ye 5 Aralık Pazar akşamı veda eden Safanur yarışmanın sonunda gözyaşlarına boğuldu. Başarılı yarışma gözyaşları arasında yarışmaya veda ederken “sizin öğrenciniz olmak, gerçekten çok özeldi. Öğrettiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Buradaki mücadelem güzeldi. Hayatımın son döneminde yürüdüğüm en güzel yollardan biriydi. Benim için bir yarışmadan öte bir aile bir bağ. Çoğu şeyleri bir arada yaşatan bir olguydu. Buradan ayrılacak olmak gerçekten çok zor. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. Burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar edindim” ifadelerini kullandı.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar