Usta Oyuncu Nursel Köse Üç Kuruş Dizisindeki Karakterini Anlattı

Usta Oyuncu Nursel Köse Üç Kuruş Dizisindeki Karakterini Anlattı
Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen sezonun yeni dizisi Üç Kuruş’un başarılı oyuncusu Nursel Köse dizide canlandırdığı Neriman Karakterini anlattı.

Şu sıralar Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Üç Kuruş adlı dizide rol alan ve bu dizinin en beğenilen karakterlerinden biri olan usta oyuncu Nursel Köse dizide canlandırdığı Neriman karakterini ve özelliklerini anlattı. Sezonun en flaş yapımları arasında gösterilen ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Üç Kuruş’ta sert, baskın, tavizsiz ve Kartal’ın yokluğunda kasaya bakan tek kişi olan Neriman karakteri aynı zamanda bütün aileyi bir arada tutan ve sert görüntüsünün altında duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip biridir. Usta oyuncu dizide canlandırdığı karakteri anlatırken kendi yaşamının da bu karaktere benzediğini belirtti.

Çok Beğendim

Usta oyuncu Nursel Köse diziden gelen teklifi değerlendirme sürecini anlatırken nelere dikkat ettiğini açıklarken “ilk önce karakter analizini okudum, detaylı ve özenle uzun uzun anlatılmıştı Neriman. Çok beğendim. Bu rol sanki bana yazılmış hissi verdi. Senaryoyu okuyunca başka bir aleme yolculuk yapmış gibiydim. Çok etkileyici bir hikaye, müthiş karakterlerle beslenen olayların akışını okuyunca çok sevdim Üç Kuruş’u. Piyasadaki işlerden farklı olacağını hissetmem kararımı çok kolaylaştırdı” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu canlandırdığı Neriman’la Nursel Köse’nin benzer yönlerini de değerlendirdi. Köse Neriman’la olan ortak özelliklerini “güçlü kadın imajı, ciddiyetli görünüş, güçlü mizahı, dili hem sert, hem de tatlı olma durumları diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Neriman Kimdir?

Usta oyuncu Nursel Köse Neriman’ı anlatırken sanki içinde bunu yaşıyormuş gibi davranıyor ve “Neriman, Kartal’ın büyük halası, babasının küçüğüdür üç kardeştirler. Oktay uzun süre önce devreden çıkmış olduğu için Neriman evin kadını, evin erkeği. Kartal’ın annesi, babası, yol göstericisi, akıl hocası, her şeyidir özetle. İllegal dünya içindeki hiyerarşik ağ ile ilgili bilgi sahibidir. Mahallede saygı ve sevgi görür. Kartal olmadığında işlerini üstlenebilir. Ailede Kartal’la beraber işleri de kontrol eden, kasaya bakan tek kadındır. Zapt edilemeyen yeğenlerle, hasta ve yaralı bir ağabeyle inanılmaz zor şartlarda gündelik hayatta kalma savaşı yanında mahallede sevdikleri ile düzeni korumak, birlik ve beraberlik adına insanca yaşamak, kabul görmek adına dış dünyaya karşı sürekli bir mücadele veriyor Neriman” ifadelerini kullandı.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar