MasterChef Türkiye’de Kriz

MasterChef Türkiye’de Kriz
Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla seyredilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de büyük bir jüri krizi yaşanıyor.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve tüm Türkiye’nin severek ve heyecanla takip ettiği yemek yarışma programı MasterChef Türkiye bu sezonda yine heyecan ve rekabeti üst sınırda yaşıyor ve yaşatıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların birinci olabilmek için bireysel ve takım olarak yarıştıkları programda her hafta bir isim eleniyor. Şu ana kadar pek çok iddialı ismin veda ettiği yarışmanın jüri üyeleri ise ünlü isimlerden oluşuyor. Bunlar Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna. Dört sezondur ekranda olan yarışma programının başından beri jüri üyeliği yapan ünlü isimler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya arasında son günlerde iddialara göre kriz çıktı. İddiaya göre ünlü isim Somer Sivrioğlu’nun yapımcıdan ücretini döviz olarak almasına ve kendisinin de Türk Parası üzerinden almasına öfkelenen Mehmet Yalçınkaya bu duruma itiraz etti. Bu gelişme üzerine Somer Sivrioğlu’nun yarışmanın jüri üyeliğinden ayrılacağı iddia edildi.

Somer Sivrioğlu Gidiyor mu?

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de büyük bir kriz yaşandığı iddia edildi. Magazin basını ve sosyal medyada ve internet sitelerinde yer alan haberlere göre yarışmanın jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu’nun programdan aldıkları ücret konusunda tartıştıkları iddia edildi. İddialara göre Mehmet Yalçınkaya kendisinin Türk Lirası üzerinden ücret alıp Somer Sivrioğlu’nun döviz cinsinden ücret almasına itiraz etti ve yetkililerle bunu görüştü. Ayrıca son duyumlara göre jüri üyesi Somer Sirioğlu’nun yine son dönemdeki hal ve hareket ile tavırlarının yapım tarafından hoş karşılanmadığı iddia edildi. Tüm bu gelişmeler sonrasında ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun yarışmadan ayrılacağı iddia edildi. Ancak tüm bu iddialar ve söylentiler netlik kazanmadı ve taraflar ya da yapımcı ya da Tv 8 yönetimi tarafından bir açıklama yapılmadı.

Yarışmacılar Birbirine Girdi

Öbür taraftan yarışmada yarışmacılar arasında da sular durulmuyor. Son dönemde Sergen, Azize ve Burcu arasında yaşananlar yine sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Sergen ile Burcu’nun arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olan olay ise Burcu’nun, Azize’nin Sergen’e laf taşıdığını iddia etmesi üzerine gelişti. Sergen böyle bir şeyin olmadığını Azize’nin olayla ilgisinin olmadığını sadece geçtiğimiz haftalarda yarışmadan elenen Rabia’nın kendilerini Burcu’ya karşı uyardığını dile getirdi. Bunun üzerine yarışmadan elenen Rabia’da sosyal medya hesabından kendini eleştiren ve hatta hakaret eden kullanıcılara cevap verdi ve kendisini savundu.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar