'MasterChef Türkiye'den kötü haber! O isim ayrıldı...

'MasterChef Türkiye'den kötü haber! O isim ayrıldı...
Türkiye televizyonlarının en çok izlenen yemek programlarından biri olan 'MasterChef Türkiye'den kötü haber geldi. Jüri üyelerinden bir isim yarışmaya veda etti.

Geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarına damga vuran 'MasterChef Türkiye' reyting rekorları kırmıştı. İlk sezonunun sonuna gelen 'MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için yapılan tüm hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Yeni sezonu heyecanla beklenen yarışma 'MasterChef Türkiye'den sevenlerine kötü haber geldi. Birbirinden iddialı 3 şefin jüriden bir isim yarışmaya veda etti. 'MasterChef Türkiye'den hangi şef ayrıldı? 'MasterChef Türkiye' yeni sezon da Hazer Armani neden yok? Hazer Armani 'MasterChef Türkiye'den ayrıldı mı? İşte tüm detaylar..

'MasterChef Türkiye'den kötü haber!

Televizyon dünyasının en çok rağbet gören yemek programlarına bu sezon yeni bir yarışma eklenmişti. TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye' programı büyük ilgi gördüğü geçen sezondan hızını alamayıp yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 14 yarışmacının kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiği programda jüri üyelerinin beğendiği tabaklar günün birincisi seçiliyordu.  Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'MasterChef Türkiye' programının jüri üyeliğini Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yapıyordu. İlk sezonu reytinglerde büyük başarı göstererek noktalanmıştı. Şimdi 2. sezon hazırlıkları başladı. Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmya hayranları tarafından oldukça sevilmişti. Zorlu bir mücadelenin ardından finale kalan son iki isim Uğur ve Kerem oldu. Son yapılan imza yemeği ile  Kerem 68, Uğur ise 69 puan aldı. Aldığı 69 puan ile Kerem 'MasterChef Türkiye 2018' yarışmasının birincisi oldu. Peki yeni sezon da 'MasterChef Türkiye' yarışmasından gelen kötü haber ne? İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan jüri üyesi Hazer Armani yeni sezonda neden yok? Hazer Armani, 'MasterChef Türkiye'den ayrıldı mı? Hazer Armani neden ayrıldı? İşte detaylar..

Hazer Armani yarışmadan ayrıldı!

'MasterChef Türkiye'nin yeni sezon hazırlıkları devam ederken beklenmeyen bir haber geldi. Çekimlerin başladığını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Acun Ilıcalı, bir video yayınladı. Acun Ilıcalı'nın yayınladığı videoda Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'ndan oluşan 3 kişilik jüri üyelerinde bir değişiklik görülüyor. Geçen sezon jüri üyesi olan Hazer Amani'nin yarışmadan ayrıldığı ve Hazer Armani'nin yerine ise İtalyan şef Danilo Zanna getirilmiş. Yayınlanan videoda dikkat çeken bu ayrıntı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Hazer Armani sevenleri bu habere çok üzüldü. Bakalım Hazer Armani'nin yerine getirilen İtalyan şef Danilo Zanna yarışmada nasıl bir performans sergileyecek? 

31-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar