Masterchef Yağız ölümden döndü

Masterchef Yağız ölümden döndü
Düzce’den Sakarya istikametine gitmekte olan Yağız Özçelik idaresindeki 35 ZC 627 plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi üzerine bariyerlere saplanarak parçalandı.

Masterchef Türkiye programının sevilen yarışmacısı Yağız Özçelik kimdir? Yağız Özçelik nerede kaza yaptı? Masterchef Yağız’a ilk olarak kimler yardım etti? Masterchef’in sempatik yarışmacısının son durumu ne? Şu an hangi hastanede tedavi görüyor? Durumu hakkında yakınlarını ve sevenlerini bilgilendiren Özçelik sosyal medya paylaşımında neler dedi? Masterchef Türkiye yarışmacısı Yağız Özçelik hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Masterchef Yağız ölümden döndü

Dün  D – 100 karayolu Kapıcı Sapağı’nda feci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Düzce’den Sakarya istikametine gitmekte olan Yağız Özçelik idaresindeki 35 ZC 627 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi üzerine bariyerlere saplanarak parçalandı.Kazayı görenler hemen yardıma koşarak aracın devrilmemesi için tahtalar ile sabitlendi. Haber verilmesinin ardından bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hemen müdahale ederl sıkışan kazazedeyi bulunduğu yerden çıkardılar. Çıkarılan yaralı gelen 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyor

Kazazedenin Masterchef Türkiye yarışmasını 7. Olarak bitiren Yağız Özçelik olduğu öğrenildi. Yaralı olan Yağız Özçelik, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne yatırıldı. Hastanede hemen tedavi altına alınan Yağız Özçelik sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevenlerinin yüreklerine su serpti. "Arkadaşlar trafik kazası geçirdim. Tek başımaydım araçta. Çok şükür iyiyim" diyerek takipçilerini bilgilenditen Masterchef Yağız daha sonraki paylaşımında başı sarılı fotoğrafını da paylaşarak “Soran arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim” diyerek son durumu hakkında sevenlerinin meraklarını giderdi. Canlı TV ailesi olarak Yağız Özçelik’e geçmiş oldun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Yağız Özçelik kimdir?

2000 doğumlu olan Yağız Düzceli’dir. Ailesi hayvancılıkla uğraşan Özçelik profesyonel aşçıdır. Liseyi Düzce ili Akçakoca ilçesinde üniversiteyi ise Bolu İli Mengen İlçesi’nde aşçılık üzerine okudu.  Instagram’da yagizozcelk ismini kullanan Yağız Mastercehef Türkiye’de ilk turda bebek sebze yatağında levrek yaparak dikkatleri üzerine çekti. Jürinin üçünden de evet alarak yarışmanın ana kadrosunda yer alan Özçelik üstün bir performans göstererek defalarca düellolorı ve kaptanlığı kazanarak rakiplerinin yüreklerine korku saldı. Şampiyon Metin ile çok iyi arkadaş olan Yağız arkadaş grubu yüzünden bir çok yarışmacılar ve seyirciler  tarafından da eleştirildi. Yarışmayı 7. Olarak bitirmesine rağmen unutulmazlar arasında yerini aldı.

25-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar