MasterChef’te böylesi görülmedi Takım oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef’te böylesi görülmedi Takım oyununu hangi takım kazandı?
2.sezonunu yaşayan MasterChef’te böylesi görülmedi. Daha önce hiç denenmemiş bir yarışma vardı ekranda. Yayınlanan 53. bölümünde takım oyunun hangi takım kazandı!

MasterChef Türkiye Tv8 ekranlarının en gözde yarışma programı. 2.sezonunu yaşayan MasterChef’te böylesi görülmedi. Daha önce hiç denenmemiş bir yarışma vardı ekranda. Yayınlanan 53. bölümünde takım oyunun hangi takım kazandı, merak edenler için haberimiz geliyor. Şimdi detaylar.

MasterChef’te böylesi görülmedi Takım oyununu hangi takım kazandı?

Tv8’in iddialı dizisi ve diğer kanallarda muadili yayınlanan yemek yarışma programı MasterChef’te öyle bir olay yaşandı ki böylesi görülmedi. Ödül ve kaptanlık oyunları heyecanı yaşanan 53. Bölümde  şefler ilginç bir karar aldı ve getirdikleri halatlarla yarışmacıları birbirlerine bağladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef 2. Sezonunda da hız kesmeden ilerliyor. 25 Kasım Pazartesi yayınlanan 53. bölümünde kaptanlık ve Master Class eğitimi için ödül oyunu heyecanı yaşandı. Sıra Takım oyununa geldiğinde ise şefler radikal bir karar alarak bir ilke imza attılar. Takımdaki dayanışmayı ve işbirliğini arttırmak isteyen şefler stüdyoya halatlar getirerek yarışmacıları birbirlerine bağladı. MasterChef 53. bölümünde haftanın takımları ve kaptanları da belli oldu.

Masterchef Takımları Belli Oldu

Tv8 ekranlarında günlük yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 25 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan 53. bölümünde heyecan doruktaydı. Kaptanlık yarışı heyecanı herkesi sardı. Yeni haftada kaptan olmak için profiterol hazırlayan yarışmacılar, mutfağa geçerek marifetlerini gösterdi. En başarılı profiterolü yapan Ekin, mavi takımın kaptanı olmayı başardı. Akabinde kırmızı takım kaptanı olarak Batuhan'ı belirleyen Ekin’in mavi takımı Cemre, Güzide ve Rıfat'tan oluştu. Kırmızı takımın kaptanı Batuhan ise Alican, Yasin ve Kıvanç'ı kırmızı takım için belirledi.

 

Böylesi Görülmedi, Şefler Yarışmacıları Bağladı

2 sezondur devam eden MasterChef'te takım oyunu öncesinde şefler bir ilki denedi. Yarışmacılara umadıkları bir sürpriz yaparak stüdyoya getirdikleri halatlarla mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını birbirlerine bağladı. Mehmet Şef yarışmacılara bir de uyarıda bulundu. Canlitv platformu olarak aynen yayınlıyoruz. “Biz sizden hep motive olmanızı, birbirinize bağlı olmanızı istiyorduk ancak başaramadık. Biz de şimdi sizi birbirinize bağlayacağız. Yarışma bitinceye kadar birbirinize bağlı olarak yarışacaksınız"

Takım oyununu kazanan takım hangisi oldu?

MasterChef Türkiye 53. Bölümünde kırmızı ve mavi takımlar MasterClass eğitimini almak için takım oyununda yarıştı. Yarışmacılardan Meksika menüsü yapmalarını isteyen şefler, oyunu kırmızı takımın kazandığını açıkladılar. Kzamanla yarışan yarışmacılar guacamole, balıklı taco, chili con carne, dana fajita ve cocada menüsünü en iyi şekilde yapmaya gayret ettiler. Yemeklerin tadına bakan 3 şef, kırmızı takımı birinci seçti. Gelişmelerle sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar