MasterChef’te Bu hafta Kim Elendi? MasterChef’te Masterclass Para Ödülünü Kim Kazandı?

MasterChef’te Bu hafta Kim Elendi? MasterChef’te Masterclass Para Ödülünü Kim Kazandı?
Tv 8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen hangi yarışmacı oldu? yarışmada MasterClass'ın ödülünü kim kazandı? hepsi haberimizde!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan kanalın başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye son haftalara girilirken oldukça çekişmeli bölümler yaşanmaya başlandı. Son sekize kalan yarışmacılar MasterChef olabilmek için tüm güçleri ve bilgileriyle kendilerini ispatlamaya ve son haftalara girilirken elenmemeye çalışıyorlar. Yarışmacılar finale kalabilmek için tüm güçleriyle çalışırken aynı zamanda alanında uzman şeflerden de eğitim almaya devam ediyorlar. Son eğitimlerinden birini Gaziantep’te meşhur Gaziantep Baklavası nasıl yapılır üzerine alan yarışmacılar 56. Bölümde en iyi baklavayı yapabilmek ve 5 bin liralık MasterClass ödülünü kazanmak için çalıştılar.

MasterClass Ödülünü Kim Kazandı?

Tv 8’in başarılı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye tüm heyecanı ve rekabetçi formatıyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak içinde bulunduğumuz hafta içerisinde Mavi Takım kaptanlığını yapan Ekin ile Kırmızı Takım kaptanlığını yapan Batuhan kıyasıya bir rekabete girdi. Kırmızı takım’ın daha üstün olduğu ve yapılan yarışmalarda 2 – 1 galip geldiği hafta da 56. Bölümde ayrıca bir Masterclass eğitimi verildi.

Gaziantep’te Gaziantepli baklava ustalarından meşhur Gaziantep baklavası nasıl yapılırın eğitimini alan yarışmacılar stüdyoda bu eğitimin karşılığını vermeye çalıştılar. En iyi baklavayı yapabilmek için kıyasıya bir rekabete tutuşan yarışmacılardan Cemre, Ekin, Güliz ve Kıvanç son dörde kalırken en iyiyi belirlemek için yapılan en iyi şöbiyeti kim yapacak yarışmasını ise cemre kazandı ve böylece Masterclass ödülü olan 5 bin liranın da sahibi oldu.

MasterChef’te Bu Hafta Kim Elendi?

Son haftalarına girilen Masretchef yarışmasında yarışmacılar arasındaki tansiyon iyice yükselirken aynı zamanda birinci olmak için kıyasıya bir rekabette yaşanıyor. Özellikle Yasin – Kıvanç, Yasin – Batuhan, Yasin – Rıfat arasında şiddetli tartışmaların yaşandığı yarışmanın içinde bulunduğumuz haftasında elenen isim şu saate kadar henüz belli olmamıştı. Eleme turuna kalan Mavi Takım’dan Güliz ve Rıfat’la Kırmızı Takım’dan Batuhan ve Kıvanç arasında yapılacak eleme turunda bu dört isimden biri yarışmaya veda edecek.

Özellikle son sekize kalındığı için çekişmenin iyice kızıştığı haftada artık yarışmacıların birbirine denk olduğu ve her an herkesin elenebileceği belirtiliyor. Bu hafta eleme turuna kalan Güliz, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan dörtlüsünden biri bu akşam yapılacak eleme yarışmasının ardından programa veda edecek. Böylece yarışma son 7 yarışmacıyla yoluna devam edecek. Yarışmaya veda eden isim belli olduğunda canlitv.com adresinden öğrenebilirsiniz.

29-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar