MasterChef'te Çağatay çekildi Eda beklemede

MasterChef'te Çağatay çekildi Eda beklemede
MasterChef Çağatay:Ayakta durmakta zorlanıyorum.Sırtımdaki omuriliklerim birinde kas zedelenmesi oluşmuş.Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyor.Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum

MasterChef Türkiye All Star yemek yarışması TV 8 ekranlarında reytingleri altüst ederek devam ediyor. Haftanın her günü hafta içi, hafta sonu fark etmeden her gün gaz kesmeden devam eden program ilk günkü şevki ve heyecanı ile devam ediyor. Pazartesi günü kaptanın seçildiği bu hafta kaptan uluslar arası da başarılara imza atan Sefa mavi takımın kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Dilara’yı seçti.

MasterChef'te Çağatay çekildi Eda beklemede

Haftanın son günü eleme gecesinde MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı ve elemelerde sonuncu olan yarışmacı elenmedi.Bir hafta beklemeye alındı ve gelecek hafta da eleme potasında sonuncu olacak yarışma yapma şansı kazandı.Bu hafta öceki sezonlardan kimsenin katılmaması dikkat çekti

Çağatay rahatsızlanarak yarışmadan çekildi

Bunun sebebi MasterChef’in geçen sezonki başarılı yarışmacılarından Çağatay’ın rahatsızlanması oldu. Özellikle tatlıları ve pastaları ile dikkat çeken Çağatay geçen hafta boyunca yarışmalara katılamadı. Somer Şef Çağatay’ın rahatsoızlığını dile getirmesine getirmişti ama kimse rahatsızlığın bu derece iler olduğunu anlamamıştı. Çağatay rahatsızlığını açıklayıp MasterChef All Star’a devam edemeyeceğini açıklayınca stüdyoda duygusal anlar yaşandı ve gözyaşları sel olup aktı.

Bu hafta kimse elenmedi

Azerbaycan dış çekimlerinde rahatsızlığının ilerlediğini belirten Çağatay “"İyi olmaya çalışıyorum, tedavim devam ediyor şu an. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Sırtımdaki omur iliklerim birinde kas zedelenmesi oluşmuş. Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyor. Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum. Aynı zamanda onun ağrısını çekiyorum. Çok özür diliyorum sizden. Bu sebepten dolayı çok teşekkür ediyorum ama hareket edemiyorum. Daha fazla kendimi riske atabilecek hamleden kaçınmak istiyorum açıkçası.". Çekilme isteği sonrası şefler bir toplantı yaptıktan sonra açıklamayı Somer şef yaptı.Böyle bir durumun ilk defa başlarına geldiğini belirterek “Bugün normal eleme oyunumuzu oynuyoruz. İkinci turdan en az başarılı olan adayımız çıkıyor. Normalde o arkadaş bize gece veda ediyor. Bu gecenin en az başarılı olan adayı önümüzdeki haftanın sonunda aynı turu oynadıktan sonra en az başarılı olan adayıyla bir final düellosu yaBugün normal eleme oyunumuzu oynuyoruz. İkinci turdan en az başarılı olan adayımız çıkıyor. Normalde o arkadaş bize gece veda ediyor. Bu gecenin en az başarılı olan adayı önümüzdeki haftanın sonunda aynı turu oynadıktan sonra en az başarılı olan adayıyla bir final düellosu yapacak ve o iki adaydan bir tanesi elenecek.O iki adaydan bir tanesi elenecek."dedi.Final düellosuna çıkacak isimlerin ilki Eda oldu.Ayakta durmakta zorlanıyorum. Sırtımdaki omur iliklerim birinde kas zedelenmesi oluşmuş. Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyor. Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar