Masterchef’te eleme şoku Sevilen oyuncu elenince herkes şok oldu

Masterchef’te eleme şoku Sevilen oyuncu elenince herkes şok oldu
Ekranların en sevilen yemek yarışma programı Masterchef’te dün eleme heyecanı vardı Sevilen oyuncu elenince herkes şok oldu

Ekranların en sevilen yemek yarışma programı Masterchef’te dün eleme heyecanı vardı Sevilen oyuncu elenince herkes şok oldu. 6 Aralık Cuma günü MasterChef Türkiye’de heyecanlı anlar yaşandı. Mavi ve kırmızı takımlar için önce dokunulmazlık, ardından eleme turu yapıldı. 62. Bölümü yayınlanan programda hangi yarışmacı elendi? Eleme oyunu oylamasında nasıl bir ilk yaşandı? Şimdi detaylar!

Masterchef’te eleme şoku Sevilen oyuncu elenince herkes şok oldu

Tv8 ekranlarında 62. bölümü yapılan Masterchef'te dün eleme şoku yaşandı. Mavi ve kırmızı takımlar önce Uzak Doğu mutfağından bir yemek eşliğinde dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarıştı. Dokunulmazlık oyununun galibini açıklayan Şefler, ardından eleme oyununa geçtiler. Eleme oyunu sırasında yarışmacılardan Kilis Pie yapılması isteyen Şefler, Yasin ve Cemre'nin yer aldığı eleme potasına Batuhan’ı da eklediler.

Dokunulmazlık oyunun kim kazandı?

Masterchef Türkiye’de Cuma günleri haftanın bölümü yapılır. Her cuma olduğu gibi 6 Aralık Cuma günü de dokunulmazlık yarışması yapıldı. Şefler kırmızı ve mavi takıma önce Uzak Doğu mutfağına has bir yemek yapmalarını söyledi. Koşuşturmacanın ardından her iki takımın yemeğini inceleyen şefler karar vermekte bir hayli zorlandı. Jüri üyelerinden Somer şef, dokunulmazlık oyununu kazanan takımı açıkladı. Uzak Doğu mutfağından hazırlanan yemeği yapmak tam bir ustalık işiydi. Ve bu ustalığı gösteren mavi takım, dokunulmazlık hakkı kazandı.

MasterChef Türkiye’de bir ilk!

Bu arada ilginç bir durum ortaya çıktı ki daha önceki 61 bölümde böyle bir durum yaşanmamıştı. Eleme potasında olan Yasin ve Cemre'nin ardından Batuhan da eleme potasına girdi. Yasin, Cemre ve Batuhan eleme gecesinde programa devam edebilmek için ter döktü. Masterchef 62. bölüm eleme oyunu sırasında şefler yarışmacılara Kilis Pie yapmalarını söyledi.  Zırhlı bir et yemeğiydi Kilis Pie. Bu nedenle yapılışı sırasında elemeye kalan yarışmacılar büyük çaba gösterdi. Eleme potasındaki Cemre’nin yaptığı yemek beğenildi ve Cemre doğrudan birinci seçildi. İşte bu durum bu yarışmada bir ilk oldu.

Masterchef'te bu hafta kim elendi?

6 Aralık Cuma günü yapılan Masterchef 62. Bölümde eleme finali vardı. Yarışmacılar, şeflerin isteği olan zırhlı et yemeği Kilis Pie’yi hazırladılar. Eleme adayları Yasin, Cemre ve Batuhan üçlüsünden Cemre'nin hazırladığı yemek, şefler tarafından beğenildi. Sonrasında Yasin ve Batuhan arasında bir karar anı yaşandı. Şefler yarışmaya damga vuran sempatik ve sevilen yarışmacı Yasin'in elendiğini açıkladılar. canlitv platformu olarak Yasin’e geçmiş olsun diyoruz.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar