MasterChef’te kimler elendi? (17 Eylül Salı)

MasterChef’te kimler elendi? (17 Eylül Salı)
MasterChef Türkiye yarışmasında 17 Eylül tarihinde eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da televizyonlarda yarışma programları altın sezonunu yaşıyor. Hemen her Tv kanalı bir yarışma programı sunuyor. Neredeyse yarışma olmayan Tv kanalı yok. İşte yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye yarışmasında 17 Eylül tarihinde eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu, bakalım.

MasterChef’te kimler elendi? (17 Eylül Salı)

MasterChef Türkiye bir yemek yarışma programı. Her gün ayrı bir yarışmanın sunulduğu TV8 kanalının en gözde yarışmalarından biri üstelik. Birbirinden heyecanlı hatta hırslı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği MasterChef Türkiye'nin bu haftaki eleme adayları belli oldu. Birbirinden tecrübeli üç şefin yönettiği yarışma programı Masterchef Türkiye’nin yeni bölümlerini Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Tv8 kanalından takip edebiliyorsunuz.

17 Eylül Salı MasterChef Türkiyede yaşananlar!

MasterChef Türkiye programı 17 Eylül Salı akşamı 15. bölümüyle Tv8 kanalındaki yerini aldı. Muadillerinden çok farklı olan yarışma programı MasterChef Türkiye’de birbirinden hünerli aşçılar yeteneklerini jüri önünde sergiliyor. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmada heyecan dolu dakikalar yaşandı. 17 Eylül Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde eleme turu heyecanı vardı. Daha önceki bölümde dokunulmazlık oyunu vardı ve bu oyunu kırmızı takım kazanmıştı. Hal böyle olunca yarışmanın hayranları kimin eleneceğini merakla beklemeye başladı. Aslında herkes yarışmayı Yasin’in kazanacağını bekliyordu. Sürpriz olmadı ve dokunulmazlık oyununu Yasin kazandı. Yasin, ayrıca ilk eleme adayını belirledi. Jüri oylama yaparken hayli derecede ter döktü. Birbirinden zorlu rakipleri elemek kolay olmadı.

Peki, MasterChef Türkiye’den kim elendi?

Dokunulmazlık oyunu bitti ve Mustafa ve Suna eleme adayı isimler olarak gösterildi. Takım oyununda ise Eda ve Orhan eleme potasındaydı. Elenecek isim yarışmanın sonunda belli olacak. 14. bölümde dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmıştı. 17 Eylül Salı günü yayınlanan bölümde ise takım oyununu mavi takım kazandı. Ayrıca bireysel dokunulmazlık oyununu ise Ekin kazandı.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

MasterChef yarışmasında bu hafta heyecan zirvedeydi. İlk oyunu mavi takım kaybederken farklı bir stratejiyle eleme adaylarını çıkardılar. Mavi takım rakip takımdan bir yarışmacıyı göndermek için ekiplerinde en güçlü isimleri eleme potasına koydular. Dokunulmazlık oyununu kazanan Yasin, ilk eleme adayını belirleme şansı yakaladı. Takdir hakkını kullanan Yasin takım kaptanı Cemre yerine ekibin en güçlü ismi olan Suna'yı eleme adayı yaptı.

Mavi takım oylamada da aynı stratejiyi uyguladı. Ekip üyeleri içlerinden teknikte ve el lezzetinde en iyi olan Mustafa'yı elemeye gönderdi. Mavi takım eleme adaylarını güçlü isimlerden çıkararak ikinci oyunu alıp kırmızı takımdan güçsüz rakiplerle kapışma stratejisi güttü. Mavi takımın stratejisi ikinci oyunu kazanmak şeklindeydi. İkinci yarışta Osmanlı mutfağı yemekleri için kırmızı takımla kapışan maviler bunun mükafatını aldı ve yarıştan zaferle ayrıldı. MasterChef jürisi ilk kez karar verirken tercihte zorlandı. Her iki takımın yemeklerine övgüler yağdırırdılar.

18-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar