MasterChef’te Mehmet Şef’ten sonra bir ayrılık daha

MasterChef’te Mehmet Şef’ten sonra bir ayrılık daha
2018 yılından bugüne TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan MasterChef programında neler oluyor? Mehmet Şeften sonra bir jüri üyesi daha mı ayrılıyor?

2018 yılından bugüne TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan MasterChef programında gündemi sarsan sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sert mizacının yanı sıra babacan tavırlarıyla programa damga vuran ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın ayrılma kararı aldığı iddiası MasterChef hayranlarını çok üzdü. Yine sosyal medyada yer alan iddialara göre bir jüri üyesi daha programdan ayrılma kararı aldı. MasterChef izleyicisi endişeyle gelişmeleri izliyor. Yoksa MasterChef programı bitiyor mu? Jüri üyeleri neden bir bir ayrılıyor? MasterChef programıyla ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

MasterChef’te Mehmet Şef’ten sonra bir ayrılık daha

Geçtiğimiz günlerde 2022’nin şampiyonu açıklanan MasterChef programına nazar değdi. Sadece yemek yapanların değil tüm seyircilerin beğenerek takip ettiği yemek yarışması MasterChef Türkiye, jüri üyelerinin ayrılık kararlarıyla sarsılıyor. Gelecek sezon All-Star formatıyla yayınlanmasına karar verilen MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. Finalin üzerinden kısa bir zaman geçti ancak sular durulmuyor. Sosyal medyada yer alan iddiaya göre şef Mehmet Yalçınkaya’nın yoğun mesaiden dolayı MasterChef Türkiye jüriliğinden ayrıldığı iddiası gündeme damga vurdu. İddia henüz yalanlanmadı. MasterChef izleyicisi bu ayrılık haberini hazmedememişken bugün yeni iddia daha ortaya atıldı. Kendine has tarzı, sakin üslubu ve yorumlarıyla geniş hayran kitlesi bulunan MasterChef şefi Somer Sivrioğlu da programdan ayrılma kararı aldı.

Sorun yoğun mesai mi, ücret mi?

Şeflerin ayrılma kararları henüz doğrulanmadı. Ancak gerek jüri üyeleri gerekse Acun Ilıcalı iddiaları yalanlamadı. Ancak iddiaları güçlendiren ve artık üzeri örtülemeyen sorunlar sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Bu iddialara göre Mehmet Yalçınkaya yoğun mesaiden dolayı kendi işlerinde ve özel hayatında sorunlar yaşıyor. Yoğun çekim programı nedeniyle kendi restoranına ve özel hayatına zaman ayıramayan Mehmet Şef'in istediği ücret konusunda anlaşamadığı da konuşulanlar arasında. Yine iddialara göre Mehmet Şefin yerine gelecek şef de belirlendi. Ünlü şef Ömür Akkor, gelecek sezon Mehmet Şefin yerine jüri üyeliği yapacak.

Avusturalya’ya dönecek

2018 yılından beri Türkiye’de bulunan ve MasterChef programında jüri üyeliği yapan MasterChef Somer Sivrioğlu'nun da yeni sezonda olmayacağı öğrenildi. Avustralya’da yüksek lisans yaparken şeflik kariyerine adım atan ve Avustralya Sidney’de Efendy restoranını açan Somer Sivrioğlu restoranlarıyla ilgilenmek için dört ay içerisinde Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacak.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar