Masumiyet Dizisinde Talihsiz Kaza

Masumiyet Dizisinde Talihsiz Kaza
Fox Tv ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelen Masumiyet Dizisinde senaryo gereği Hülya Avşar tarafından atılması gereken tokat oyuncu Ertuğrul Postoğlu'nu hastanelik etti.

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve sezona yeni başlayan dizilerden biri olan Masumiyet konusu ve işleniş tarzıyla seyircinin dikkatini çeken ve oldukça da heyecanla izlenen dizilerden biri. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizide yılların tecrübeleri Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Ertuğrul Postoğlu rol alırken bunlara genç oyuncular İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz İşin eşlik ediyor. Kadına şiddet konusunun işlendiği ve bir genç kızın şiddete maruz kalarak travmalar yaşamasına sebep olunan bir olayın aydınlatılmaya çalışıldığı gerilim dolu hikayenin çekimleri sırasında ne yazık ki setlerde zaman zaman yaşanan talihsiz bir olay yaşandı. Çekimler sırasında Hülya Avşar’ın canlandırdığı Hale karakterinin kocası rolündeki Ertuğrul Postoğlu’nun canlandırdığı İsmail karakteri arasında yaşanan olay sırasında sahne gereği Hale karakterini canlandıran Hülya Avşar’ın tokadı İsmail karakterini canlandıran Ertuğrul Postoğlu’nu hastaneli ketti.

Hastanelik Eden Tokat

Masumiyet dizisinde yanan talihsiz bir olay bugün basın yayın organları ve sosyal medyada fazlasıyla yer aldı. Zaman zaman sosyal medyada günde olan dizi bir kez daha gündem oldu. Daha önce Hülya Avşar’a uygulanan filtre sebebiyle gündem olan dizi şimdide senaryoda yer alan ve şiddeti biraz fazla kaçan tokat sebebiyle gündem oldu. Dizide Hülya Avşar’ın canlandırdığı Hale’nin kocası Ertuğrul Postoğlu’nun canlandırdığı İsmail’e attığı tokat ne yazık ki usta oyuncuyu hastanelik etti. Ünlü oyuncu aldığı tokat’ın fazla gelmesi sebebiyle bir anda acı içinde kıvranmaya başladı ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenenin ardından Ertuğrul Postoğlu’nun çenesinin çıktığı öğrenildi.

Avşar Kızı Çok Üzüldü

Masumiyet dizisinin çekimleri sırasında yaşanan talihsiz olay sonrası sette çekimler dururken Ertuğrul Postoğlu hemen hastaneye kaldırıldı. 54 yaşındaki oyuncunun çene kemiğinin çıktığı öğrenildi. Olay sonrası Hülya Avşar’ın çok üzgün olduğu ve Ertuğrul Postoğlu’ndan defalarca özür dilediği belirtildi. Ertuğrul Postoğlu’nun birkaç gün dinlendikten sonra tekrar sete dönebileceği öğrenildi. Bu arada ünü oyuncu Hülya Avşar’ın Ertuğrul Postoğlu’nu bir yakınını çalıştığı hastanede tedaviye aldırarak üzüntüsünü belirttiği öğrenildi. Zaman zaman setlerde yalanan bu tür olaylar sebebiyle yaralanmalar olabiliyor. Bizde ünlü oyuncu Ertuğrul Postoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

28-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar