Usta oyuncu Bir Zamanlar Kıbrıs kadrosunda

Usta oyuncu Bir Zamanlar Kıbrıs kadrosunda
Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha katıldı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Kıbrıs'ta usta oyuncu hangi karakteri canlandıracak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi TRT 1'in başarılı dönem dizilerinden biri. Kıbrıs'ta 1960'larda yaşanan olayları Dereli Ailesi özelinde anlatan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümünden itibaren dikkat çekmeyi başardı. TRT 1'de Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine usta bir oyuncu daha katıldı. Ekranların sevilen isimlerinden Demir Karahan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde. Demir Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs'ta 'Efsane' olarak tanınan teşkilat mensubunu canlandıracak.

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncu kadrosunda kimler var?

Kıbrıs Türklerinin özgürlük ve varoluş mücadelesini tarihi olaylar ışığında anlatan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi merakla bekleniyordu. İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncu kadrosu ve senaryosu oldukça güçlü. Kostüm ve mekanlarıyla başarılı bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Kıbrıs'ta sevilen oyuncular yer alıyor.vPelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın başrolleri paylaşıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Devrim Saltoğlu, Miray Akay, Sümeyra Koç, Nebil Sayın ve Hakan Güner gibi başarılı isimler de yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs kadrosuna son katılan isim ise usta oyuncu Demir Karahan oldu.

Bir Zamanlar Kıbrıs'ta 'Efsane' karakterini canlandıracak

TRT 1'de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs'ın senaryosu Emre Özdür ve Başar Başarır tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın olduğu dönem dizisi 1960'larda Kıbrıs'ta yaşanan olayları ekrana taşıyor. Demir Karahan'ın dahil olduğu Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Ankaralı'nın (Serkan Çayoğlu) hayatında önemli bir yeri olan Efsane dikkat çekecek. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu hafta 29 Nisan Perşembe günü 5. Bölümüyle ekranda olacak. Efsane karakterinin de ekrana geleceği Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm heyecan dolu sahnelerle geliyor. Tecrübeli ve aldığı görevleri başarıyla yerine getiren Efsan (Demir Karahan) Ankaralı'nın geçmişine ışık tutacak. Birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiren Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm perşembe akşamı saat 20.30'da TRT 1 ekranında olacak.  

28-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar