Masumlar Apartmanı Dizisinin Reytinglerini Etkileyecek Bir Durum Var

Masumlar Apartmanı Dizisinin Reytinglerini Etkileyecek Bir Durum Var
Trt1 ekranlarının sevilen dizi ağır dram sahneleri ile hayranları ikiye bölündü. Aynı zamanda reytinglerde zora sokacak rakibi yeni sezona başlıyor.

Salı akşamlarının beğenilen dizilerinden olan Masumlar apartmanı ilk sezon da olduğu gibi yeni sezonda da başarılı bir çıkış ile ekranlara gelmişti. Dizinin ilk sezona göre ikinci sezonun da reytingler de biraz düşüş yaşansa da birinciliği elde ettiği görüldü.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan TRT 1’in dizisi Masumlar Apartmanı Salı akşamı rakipleri çok kuvvetli. Yeni sezona başlaycak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26 Ekim Salı akşamı 200. bölümü ile yeniden izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Salı akşamları rekabetinde Masumlar Apartmanı dizisinin en güçlü rakibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz geri dönüyor. Dizinin yeni sezona başlaması TRT1 dizisi için reytinglerde ikinciliğe düşmesine neden olabilir. Atv ekranlarının en sevilen dizilerinden olan EDHO 12’den fazla değişen oyuncu kadrosu ve değişen hikâyesi ile daha iddialı bir geri dönüş yapması bekleniyor.

Yeni sezonda başlayan Gökçe Bahadır’ın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi de Salı akşamları rekabetin de önemli rol oynuyor. Masumlar Apartmanı dizisin de ise hikâye de yaşanacak değişimler de reytingleri etkileyecek gibi görünüyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanından 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise önemli bir mesaj var. Hikmet karakterine hayat veren oyuncu Metin Coşkun’un bir repliği dikkat çekiyor. Gülben ve Esat’ın evlilik yolun da hayatlarını birleştirme kararının ardından, Hikmet şu sözleri kullanıyor, “Bu eve gelenin hayatı sönüyor. Bunu en iyi sen biliyorsun Han….”

Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat, Gülben’i çok seviyor ama onun ailesinin kuralları ile devam etmeyi kabul etmiyor. Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben, Esat’in ailesinin evine gelin gidecek ama bu süreç göründüğü kadar da kolay olmayacak.

Masumlar Apartmanı dizisi ağır bir dram ile ekranlar da yerini alıyor. Diziyi izleyen hayranları ise artık psikolojik etkileri yüksek olan sahnelerin birbirinin tekrarı gibi olduğunu belirtiyor. Dizinin izleyicileri hiçbir olumlu gelişme olmaması konusun da eleştiri yapmaya başladı. Bir izleyicinin paylaşımında “Dramdan beslenen bir dizi olmuş. Ne tedavi var ne de bir gelişme. Her bir fragman birbirinin aynısı. Bu dizi tedaviyi de anlatmalı. Bir psikolojik dizi sonuçta.” İfadelerine yer veriyor. Hayranların bir kısmı ise dizideki psikolojik sorunlar yaşayanların kolay kolay düzelemeyeceğini de ifade ediyorlar.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, dizinin psikolojik sahnelerini kaldıramadığı için ayrılmak zorunda kalmıştı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu psikolojiyi kaldıramayan izleyicilerin de takip etmemesi gerektiğini ifade eden paylaşımlar yapıyor.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar