Destan Dizisi 15 Ülkeden Teklif Aldı

Destan Dizisi 15 Ülkeden Teklif Aldı
Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği Destan dizisi henüz Türkiye'de yayınlanmamışken bir çok ülkeden teklif almayı başardı.

Atv ekranlarında bu sezon izleyicileri ile kavuşacak olan bir dizi daha geliyor. Milattan sonraki yıllarda yaşanan bir kadın kahramanın hikâyesi ile devam edecek olan dizide Ebru Şahin başrolde rol alacak.

Yine Atv ekranlarının dizisi olan Hercai ile kariyerinde büyük başarılara adım atan Ebru Şahin, yeni proje ile ekranlarda olacak. Destan dizisinde kadın kahraman olarak rol alacak olan ünlü oyuncu dünyanın birçok ülkesinde yine büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Bozdağ film yapımcılığın da Destan dizisi bir kadın kahraman üzerinden Orta Asya’da sekizinci yüzyılda yaşanan olaylar ile ekranlar da olacak. Mehmet Bozdağ şu ana kadar önemli projelere imza attı. ATV ekranlarında büyük ses getiren Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin gibi önemli tarihi projeler ile yer almıştı. Şimdi ise kendi yorumu ve hayali ile bir yapımı üstlendi.

Atv ekranlarında başlayacak olan Destan dizisinin hikâyesi tamamen Mehmet Bozdağ’ın hayal ürünü olarak seyirci karşısına çıkarılacak. Şuana kadar yayınlanan fragman ve afişleri ile dizi büyük ilgi çekti. Destan dizisi iddialı bir şekilde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mehmet Bozdağ’ın yapımını üstlendiği Destan dizisi sadece Türkiye değil yurt dışında birçok ülkenin televizyon yöneticileri tarafından merak ediliyor.

Ünlü yapımcı Mehmet Bozdağ, dizinin henüz yayınlanmadığı hali ile bile yurt dışından da talep aldıklarını açıkladı. Mehmet Bozdağ, Çat Kapı isimli programa katıldı. Programda “14-15 ülkede hem bizim yapmamız hem atv’nin yapması ile beraber birçok yerde teklif geldi. Afiş ile birlikte satın almalar başladı. Resmi sözleşmeleri yaptık. Bu da bizim için çok kıymetli bir şey. Özellikle Orta Asya Türk kültürünün bütün dünyada anlatılacak olması önemli’’ ifadelerini kullandı.

Mehmet Bozdağ, Atv ekranlarında yeni sezonda seyirci ile buluşacak olan Destan dizisin de mazlum iki insanın adım adım iktidara yürüme hikâyesi olduğunun altını çizdi. Ünlü yapımcı Mehmet Bozdağ, Türkiye’nin en iyi dizisini yaptığını iddia ediyor.

Ünlü yapımcı dizi için 20–30 bin metrekarelik bir dünya inşa ettiklerini anlatırken izleyicilerin çok farklı bir hikâye ile karşısına çıkacaklarını dile getirdi. Büyük bir iddia ile ekrana gelecek olan Destan dizisi daha şimdiden çok merak ediliyor.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar