Serap Pakgöz Hakkındaki Yorumlara Cevap Verdi

Serap Pakgöz Hakkındaki Yorumlara Cevap Verdi
Televizyonların sevilen ve başarılı sunucusu Serap Pakgöz geçtiğimiz aylarda estetik yaptırmış ve bu pek çok yorum almıştı. Ünlü isim bu yorumlara cevap verdi.

Televizyon programlarının sevilen sunucularından biri olan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde adlı programın başarılı sunucusu Serap Pakgöz son günlerde magazin basını ve sosyal medyada gündemden düşmüyor. Ünlü sunucu geçtiğimiz haftalarda estetik operasyon yaptırmış ve bu anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmış ve değişimin her anının fotoğrafları yayınlamıştı. Ancak ünlü ismin bu paylaşımları takipçileri tarafından destekle karşılandığı kadar tepkiyle ve sert yorumlarla da karşılaştı. Sonunda ünlü isim Serap Pakgöz daha fazla dayanamadı ve hakkında yapılan olumsuz yorumlara cevap verdi. Ünlü isim yine sosyal medya hesabından verdiği cevaplarda yaşadığı anları ve estetiğe karar veriş sürecini anlattı.

Tepki Aldı

Ünlü sunucu Serap Pakgöz geçtiğimiz aylarda estetik operasyon yaptırmış ve iyileşme sürecinde de bu anları an be an anlatmıştı. Ünlü isim ameliyat izleri iyileştikten sonra son halini sevenleriyle paylaşarak ”evlerinize misafir olmaya adım adım yaklaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımda kullandığı fotoğrafa pek çok olumsuz yorum geldi ve ünlü isim en sonunda bu yorumlara kayıtsız kalamadı ve cevap verdi. Ünlü isim Serap Pakgöz bir paylaşımında “ben yaptırınca tuhaf karşılandı. Seda Sayan’dan duydum ve güç aldım. Kendimi iyi hissetmek için yaptım. Çok eleştiren de oldu. ilk başta tedirgin oldum ama şimdi çok mutluyum. 10 yıl daha ekranda bulunurum” ifadelerini kullandı.

İşin Aslı Nedir?

Ünlü isim estetik yaptırdıktan hemen sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Serap Pakgöz paylaşımında “benim neyim eksik ki? Biraz toparladı Cem beni. Fransız askısı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş. Siz bir de bir hafta sonra görün. Ellerine sağlık Cem’ciğim. Sevgili Seda Sayan Miami’den aradı Cem’i” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isim Serap Pakgöz estetik sonrası konuşamadığı yönündeki iddialara ise işin aslını bilin diyerek cevap verdi. Serap Pakgöz açıklamasında “biraz zor konuşuyorum, insanlar diyorlar ki Fransız askısı bilmem ne, o, bu… Ben her şeyimi paylaştım sizlerle. Bu konuşma bozukluğumun onunla bir alakası yok. Yedi tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir” ifadelerini kullandı.

23-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar