Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği!

Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği!
Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği! Masumlar Apartmanı dizisi oyuncusu koronavirüse yakalandı. Uğur Uzunel koronavirüs oldu.

Trt1 kanalının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği yaşandı. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizide koronavirüs paniği. Masumlar Apartmanı kim koronavirüs yakalandı? Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği! Masumlar Apartmanı çekimleri durduruldu. Masumlar Apartmanı bu hafta yok mu? Masumlar Apartmanı kordona olan ünlü kim? Masumlar Apartmanı Uğur Uzunel kimdir? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili güncel haberler.

Masumlar Apartmanı setinde koronavirüs paniği!

Ekranların en başarılı projeleri arasında yer alan Masumlar Apartmanı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Eşsiz senaryosu ile tüm izleyenlerin gönlünde taht kuran Masumlar Apartmanı dizisinde koronavirüs paniği yaşandı. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı isimlerin başrolü paylaştığı dizide oyuncu kadrosunda yer alan bir isim koronavirüse yakalandı. Pozitif haberini alan set yönetimi hemen çekimleri durdururken tüm ekibe test yapıldı. Bu nedenle Masumlar Apartmanı çekimleri bir süreliğine ertelenmiş oldu. Peki Masumlar Apartmanı kadrosunda hangi oyuncu koronavirüse yakalandı?

Her Salı Trt1 kanalında ekranlara gelmeye devam eden Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları arasında yer alan Uğur Uzunel koronavirüse yakalandı. Oyuncu Uğur Uzunel'in testinin pozitif çıkmasının ardından sette çekimler durduruldu ve tüm ekibe koronavirüs testi yapıldı. Ekipte yer alanların test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından çekimler kaldığı yerden devam edildi.

Uğur Uzunel kimdir?
1988 yılında dünyaya gelen Uğur Uzunel, İzmir doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayan oyuncu Uğur Uzunel, bir çok tiyatro oyununda ve dizi / filmlerde rol almıştır.

Uğur Uzunel rol aldığı film ve diziler

El Yazısı

Ferahfeza

Ağır Roman Yeni Dünya

Şeref Meselesi

Nefesim Kesilene Kadar

Takım: Mahalle Aşkına!

İkimizin Yerine

Aşk ve Mavi

Her Şey Yolunda

Halka

Afili Aşk

Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Trt 1 kanalının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emir özden, Atiila Şendil, Gizem Katmer, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Uğur Uzunel gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar