Baraj Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu

Baraj Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Baraj Dizisinin güzel oyuncusu Gizem Karaca Dizinin sezon sonunda final yapacağını iddia etti.

Televizyon dünyasında her an her dakika yeni bir gelişme yaşanıyor ve bu gelişmeler seyirciden etkileniyor ve seyirciyi etkiliyor. Pek çok dizi televizyonlarda yer alırken hepsi de seyirciye ulaşma derdinde. Bu durum da ister istemez büyük bir rekabeti de beraberinde getiriyor. Başarıya ve reytinge ulaşamayan yapımlar final yaparken yerlerine hemen yeni yapımlar yayına giriyor. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla seyirciyle buluşan ve Türk Sineması’nın çok beğenilen Baraj Filminden Fox Tv için dizi olarak uyarlanan Baraj dizisinin yakın zamanda final yapacağı iddia edildi. Son zamanlarda reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşayan ve bekleneni veremeyen dizinin sezon sonunda final yapacağı ve gelecek sezon için onay almadığı belirtildi. İlk sezonunda oldukça iyi reytingler alan yapım ne yazık bu sezon bu başarısını devam ettiremedi.

Baraj Sezon Sonu Bitiyor!

Türk Sinemasının en beğenilen filmlerinden biri olan ve Türkan Şoray ile Tarık Akan’ı buluşturan Baraj Filmi yine Türkan Şoray’ın kızı tarafından dizi olarak uyarlanmıştı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj geçtiğimiz sezonun sonlarına doru ekrana gelmeye başlamış ve aldığı reytinglerle yapımcısını ve kanalı memnun etmişti. Ancak bu sezon başından itibaren beklenen başarıyı pek fazla gösteremeyen Baraj orta halli bir dizi olarak kaldı. Özellikle dizide yaşanan zaman atlaması ve büyük kırılmanın ardından reytinglerinde belirgin bir düşüş yayan dizi seyirciden beklenen ilgiyi göremedi. Bu durum karşısında zaman zaman final yapacağı söylentileriyle karşılaşan dizi bugüne kadar yayınına devam etti. Dizinin oyuncularından Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi ve sorulan sorulara cevap verdi.

Gizem Karaca Açıkladı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk, Burak Yörük ve Gizem Karaca yer alıyor. Baraj dizisinde Bahar karakteri ile seyirci karşısına çıkan Gizem Karaca dizinin sezon sonunda final yapacağını iddia etti. Dizide Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Nazım karakteri ile evli olan Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Sorulan sorulara cevap veren güzel oyuncu yeni projeleri olup olmadığına dair bir soruya “sezon sonunu bekliyoruz dizi olduğu için. Mayıs sonu Haziran sonuna kadar çok bir plan yapamıyoruz. Yani dizi final yaptığında, yani bu dizi yordu beni biraz. Film yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca İzmir’de köydeki sakin yaşamını çok özlediğini dile getirdi.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar