Masumlar Apartmanı Yeni Sezonda Dramı Arttıracak

Masumlar Apartmanı Yeni Sezonda Dramı Arttıracak
TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan masumlar Apartmanı yeni sezonda dramı arttıracak. Yayınlanan ilk bölümü ile beğenileri toplamayı başardı.

İlk sezonu ile izlenme rekorları kıran dizi sezon finalinin ardından yeni sezona başladı. Birinci sezon sonunda inci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ölüm sahnesi ile diziden ayrıldı.Masumlar Apartmanı yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın yerini doldurması için ekibe yeni katılan oyuncu Melisa Şenolsun  olmuştu.

İkinci sezonda da beklentiler yüksek olacak. Melisa Şenolsun İkinci sezonda başrol olarak öne çıkacak. Dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. Yayınlanan ilk bölümü ile yine herkesi ekranların başına toplamayı başardı. Yayınlanan ilk bölüm 4 ay sonrasından başlayarak yaşadıkları üzüntüleri kırgınlıkları ekranlara getirecek.

Masumlar Apartmanı dizi hayranları ise Melisa Şenolsun’un dizide hikayelerine nasıl dâhil olacağı Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin yerini nasıl dolduracağı yönünde. Masumlar Apartmanı dizisinde Melisa Şenolsun’un canlandıracağı karakter Rüya olarak belirlenmişti. Genç ve güzel oyuncu dizide Üniversiteli bir genç kız olarak Han’ın hayatına dâhil olacak. Rüya dizide bir çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor. Han ise İnci’yi yeni kaybetmesinden dolayı derin psikolojik sorunlar işe savaş vermekte olacak. Henüz kendini bulmadan bir başka kadının yani Rüya’nın hayatına dahil olması ile birlikte yeniden mücadele etmeye başlayacak. Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteri ile yeni bir hikayeye yelken açacak. Genç oyuncu dizinin en başından beri başroller olan Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın bulunduğu kadroya dahil olarak ismini hafızalara kazıtacak gibi görünüyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı eser TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi olmaya devam ediyor. Safiye Naciye kavuşabilecek mi ? Evdeki herkesin derin savaşlar verdiği dizi de bazen izlerken bile dayanılamayacak kadar zor hayatlar yaşamaları izleyenleri derinden etkiliyor. Farah Zeynep Abdullah’ın ise ayrılma sebeplerinden biri ise konunun kendisini etkilemesi olmuştu. Ekipten ayrılan güzel oyuncudan sonra büyük değişiklikler bekleniyor. Farah Abdullah Zeynep’in diziden ayrılması ile birlikte dram sahnelerinin dahada artacağı izleyenler tarafından tahmin ediliyor. 14 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümde izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Masumlar Apartmanı İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda yeniden en çok izlenenler arasında olmayı başaracak gibi görünüyor.  

Masumlar Apartmanı her salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyicisi ile olacak.

15-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar