Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun Partner Oldu

Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun Partner Oldu
Geçtiğimiz günlerde Kusursuz adlı projeyle yeniden setlere döneceği duyurulan Tolga Sarıtaş’ın bu dizideki partneri Melisa Şenolsun oldu.

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisi ile ekrana gelen ve bu dizinin final yapmasıyla birlikte yeni projeleri değerlendirmeye başlayan ünlü oyunculardan Tolga Sarıtaş sonunda istediği şartlarda ve özelliklerde bir projeye evet dedi. May Prodüksiyon tarafından hazırlıkları başlayan ve internet yayın platformu Blutv’de yayınlanacak olan Kusursuz adlı dizinin hazırlık çalışmaları başladı. Ünlü oyuncunun sevenlerinin oldukça heyecanlandığı projenin oyuncu seçmeleri devam ederken ünlü isim Tolga Sarıtaş’ın partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. May Prodüksiyon bu sorunun cevabını yaptığı görüşmeler sonunda buldu ve Kusursuz adlı dizide Tolga Sarıtaş’la aynı sahneyi paylaşacak ismin Melisa Şenolsun olmasına karar verdi. Magazin basını ve sektörü yakından takip eden sosyal medya hesaplarının son dakika olarak duyurduğu Melisa Şenolsun ve Tolga Sarıtaş partnerliği iki ismin sevenlerini de mutlu etti.

Kusursuz Çalışmaları Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı ve Melisa Şenolsun ile partner olacağı yeni dizi Kusursuz’un çalışmaları devam ediyor. Kerem Deren ve Çisil Hazal Tenim tarafından kaleme alınan dizinin macera ve dram türünde ele alınacağı öğrenildi. Dizide Kaya karakterine hayat verecek olan Tolga Sarıtaş’ın hazırlıklara başladığı ve senaryo okumaları yaptığı öğrenildi. Bir grup arkadaşın bir teknede kalmasını konu alan dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın yer alacağı öğrenildi. Cast çalışmaların devam eden dizide yeni isimlerle görüşmelerin sürdüğü ve yakın zamanda dizide rol alacak isimlerin belli olmaya başlayacağı öğrenildi.

Melisa Şenolsun Yapımları Neler?

Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan başarılı ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun son olarak Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Kusursuz adlı projeyle anlaştı. Blu Tv’de yayınlanacak Kusursuz dizisinde rol alacak olan güzel oyuncu bugüne kadar birçok başarılı yapımda yer aldı. Melisa Şenolsun’un yer aldığı yapımlar arasında

-          Tatlı Küçük Yalancılar

-          Kiralık Aşk

-          Umuda Kelepçe Vurulmaz

-          Nefes Nefese

-          Menajerimi Ara

-          Masumlar Apartmanı

-          Atiye

-          Babam

-          Güzelliğin Portresi

-          Kimya ve

-          LCV (Lütfen Cevap Verin) bulunmaktadır.

04-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar