Masumlar Apartmanı'nda Evlilik Teklifi Sahnesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Masumlar Apartmanı'nda evlilik teklifi sahnesi sosyal medyada gündem oldu
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 40. bölümüyle 28 Eylül akşamı seyircisi ile buluştu. Gülben ve Esat sosyal medyada gündem oldular.

Masumlar Apartmanının yayınlanan  son bölümünde Gülben ve Esat sahnesi izleyenleri derinden etkiledi. Ayrılmak üzere olan Gülben ve Esat, apartmanın çatısında buluştu.

Benimle evlenir misin?

Gözyaşlarına boğulan Gülben ve Esat çiftinden sürpriz hamle geldi. Merve Dizdarın hayat verdiği Gülben, "Eğer hala vazgeçmediysen benimle evlenir misin?" Diyerek Esat'ın ayakları mutluluktan yerden kesildi. Esat ve Gülben'in ayrılmak için buluşurken evlilik kararı almaları  sosyal medyada da gündem oldu. Sosyal medyada büyük ilgi ve yorumla karşılaşılan bölüm ikinci sezonun ne kadar başarılı ilerlediğinin bir kanıtında oldu. Hikâyesi ve oyunculuk performanslarıyla etkileyici sahnelere imza atmayı başaran ekip 40 bölümü ile herkesi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Başrollerde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Tansel Öngel'in rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 28 Eylül Salı akşamı 40. bölümü ile ekranlarda yerini aldı.  Dr. ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak  gerçek  hikâyesi ile ekranlara damga vuran Masumlar  Apartmanı her bölümde şaşırtmaya devam ediyor.

Yılın En Steril Çifti 

Dizi ve oyuncular için atılan bazı tweet'ler ise şu şekilde; ‘Seni dünyaya getirenler sevmediyse eğer, tüm dünya seni sevse de sevgisiz hissedersin’ ‘Yılın En steril çifti çok güzelsiniz’ gibi binlerce tweet ve yorum ile sosyal medyada gündem oldu.

Son Bölümde Neler Oldu 

Safiye, Gülben ve Neriman babalarını kaybetme korkusuyla sarsılırken bir yandan da uzun süredir kendini kapatan kardeşleri  Han’a ulaşamamanın çaresizliğini yaşarlar. Gülben ve Neriman babaları için hastanede endişeli bekleyişlerini sürdürürler. Evde tek başına bekleyen  Safiye’ye destek ise beklemediği birinden gelir. Babasının haberi Han’a ulaşır ama Han yine kendisinden beklenen tepkiyi vermez. Neriman’ın ise abisi dönmeden okula başlamayacağını bir önceki bölümde öğrenilmişti. Rüya, Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bildiği için ipleri eline alır.  Rüya diğer bir yandan da  Han ve Anıl’a kendisini kabul ettirmek için her yolu denemeye devam eder. Rüya’nın da belli bir sırlarının olması gözlerden kaçmıyor. İlerleyen bölümlerde Rüya’nın hayat hikâyesi de yavaşça çözülecek. Safiye tüm çaresizliğiyle sorunlarla ve korkularıyla savaş verirken gelen bir telefonla yeniden ayağa kalkmayı başarır. Tüm olanlara rağmen umudunu korumayı başaran Gülben, Han’ın bütün olanlardan sonra artık onları yalnız bırakmaya dayanamayıp döneceğine emindir.

 

29-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar