Masumlar Apartmanı'nda Hasibe'nin nişanlısını canlandıracak isim belli oldu

Masumlar Apartmanı'nda Hasibe'nin nişanlısını canlandıracak isim belli oldu
Masumlar Apartmanı dizisinde kötü ve acımasız anne karakterini canlandıran Hasibe'nin nişanlısını canlandıracak isim belli oldu. İşte o isim…

Masumlar Apartmanı dizisi senaryosu ve oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla son dönemin en başarılı yaapımlarndan biri oldu. TRT1'de salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı her hafta zirveye oynuyor. Sevilen dizinin kadrosuna ise yeni bir isim dahil olacak. Masumlar Apartmanı'nın en çarpıcı sahnelerinin oyuncusu olan Açelya Devrim Yılkan'ın (Hasibe) nişanlısını canlandıracak isim belli oldu. Safiye, Han, Gülben ve Neriman'ın annesi olan Hasibe'nin nişanlısı olarak diziye dahil olacak isim, Oğuzcan Ulu.

Masumlar Apartmanı'nda Hasibe'nin hikayesi başlıyor

TRT1'de yayınlanan OMG Picture tarafından projelendirilen Masumlar Apartmanı dizisi yılın en çok izlenen ve konuşulan yapımlarından. Masumlar Apartmanı salı akşamlarına damga vururken sosyal medya platformlarında da en çok paylaşım yapılan dizilerden. Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi birçok başarılı ismi kadrosunda toplayan Masumlar Apartmanı'nda kötü ve acımasız anne Hasibe karakterini Açelya Devrim Yılkan canlandırıyor. Masumlar Apartmanı'nın sevilmeyen karakteri Hasibe'nin hikayesi ise yine herkesi derinden etkileyecek. Hasibe'yi acımasız bir anneye dünüştüren sürecin anlatılmaya başlayacağı Masumlar Apartmanı'nda Hasibe'nin nişanlısını ise yakışıklı oyuncu Oğuzcan Ulu canlandıracak.

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Masumlar Apartmanı yine çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci'nin Safiye'lerin yaşadığı eve gelmeye razı olması Masumlar Apartmanı'nda çok özel sahnelere neden olacak. Büyük bir gerilim ve psikolojik dramın ekrana yansıdığı Masumlar Apartmanı dizisinde yeni hikayeler ise oldukça ilgi çekici.

Hasibe'nin nişanlısı kim?

Anne karakterini canlandıran ve Safiye'nin bilinç altında yaşayan Hasibe karakterinin hikayesini herkes merak ediyor. Çocuklarına bile acımayan bir anne olan Hasibe'yi bu duruma getiren hikaye ne? Masumlar Apartmanı son bölümde Hasibe'nin evlenmeden önceki hikayesine giriş yapılmıştı. Masumlar Apartmanı yeni bölümlerde ise Hasibe'nin nişanlısıyla olan hikayesi anlatılacak. Masumlar Apartmanı Hasibe'nin nişanlısını canlandıracak isim ise Atv'de yayınlanan Hercai dizisinde de rol alan Oğuzcan Ulu olacak. Oğuzcan Ulu, 1998 İzmir doğumludur. Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk eğitimi alan Ulu, çok sayıda dizi ve sinema filminde yer aldı.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar