Selin Baş Komiserin Evine Hırsız Girdi!

Selin Baş Komiserin Evine Hırsız Girdi!
Arka sokaklar dizisinde Başkomiser Selin karakterini canlandıran oyuncu Oya Okar’a hırsız şoku. Güzel oyuncunun evine giren hırsızlar ziynet eşyalarını ve arabasını alarak kaçtı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi dün akşam yine zirvede yerini aldı ve en çok seyredilen dizi oldu. Dizinin suçlularla mücadele eden kahramanları ne yazık ki gerçek dünyada zaman zor durumlarda kalabiliyor. Dizinin ünlü isimlerinin başına hayatta herkesin başına gelebilecek olaylar gelebiliyor. Dizide Arka Sokaklar ekibinde son haftalarda dramatik bir şekilde yaralanan ve bunun etkisiyle zor anlar yaşayan oyuncu Oya Okar’ın canlandırdığı Başkomiser Selin karakteri ne yazık ki bu sefer suçlularla gerçek hayatta tanıştı. Ünlü oyuncu Oya Okar’ın evine hırsızların girdiği öğrenildi. Dizide polis karakteriyle suçlularla mücadele eden Oya Okar ne yazık ki gerçek dünyada da suçluların hedefi oldu.

Göz Göre Göre Hırsızlık!

Ünlü oyuncu Oya Okar’ın evine hırsız girdi. Arka sokaklar ekibinde yer alan ve burada canlandırdığı Başkomiser Selin karakteriyle seyircinin çok sevdiği oyuncunun evine hırsız girdi. Geçtiğimiz hafta yaşanan olay oyuncunun çekimlerinin yoğun bir şekilde devam etmesiyle evde kimsenin bulunmadığı bir saate gerçekleşti. Eve giren hırsızlar ünlü oyuncunun evindeki ziynet eşyalarını ve oyuncunun arabasını çalarak kaçtı. Hırsızlar evdeki alarm ve kamera sistemini etkisiz hale getirerek kısa sürede arabayı ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı. Oyuncu Oya Okar’ın büyük şok yaşadığı hırssızlık sonrası emniyet güçlerinin harekete geçtiği ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Çakar Lambalarla Geldiler!

Oyuncu Oya Okar’ın evine giren ve ziynet eşyalarıyla arabasını çalarak kayıplara karışan hırsızların oyuncunun sette olduğu ve çekimlerinin en yoğun olduğu saate eve geldikleri öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre hırsızlar ünlü oyuncunun evine çakar lambaları olan koyu renkli bir araçla geldikleri ve dakikalar içinde eve girerek arabayı ve ziynet eşyalarını aldıkları ve arkalarında iz bırakmadan kayıplara karıştıkları öğrenildi. Olay sonrası büyük şok yaşayan ünlü oyuncu Oya Okar emniyete durumu bildirdi. Emniyet güçlerinin hırsızları bulmak için çalışma başlattığı belirtilirken ünlü ve güzel oyuncunun emniyet güçlerinden gelecek güzel haberi beklediği ifade edildi. Bizde güzel oyuncuya geçmiş olsun diyor ve hırsızların biran önce bulunmasını temenni ediyoruz.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar