Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hangi diziye katılıyor?

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hangi diziye katılıyor?
TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı ikinci sezonunda da ilgi görüyor. Dizinin geçen sezon final bölümünde veda eden ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah için yeni projesi merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiren Farah Zeynep Abdullah hangi diziye katılıyor? Geçtiğimiz sezon finalinde senaryo gereği diziye veda eden Farah Zeynep'in hayranları ünlü ismin yeni yapımını merak ediyor. Şimdi detaylar

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hangi diziye katılıyor?

TRT 1'in salı günlerine damga vuran fenomen dizisi Masumlar Apartmanı ikinci sezonunda da ilgi görüyor. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı dizinin geçen sezon final bölümünde veda eden ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah için yeni projesi merak ediliyor. Kanal D'de izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edilen ünlü oyuncu bugün kişisel Twitter hesabından iddialara cevap verdi. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda, "Camdaki Kız'a gelmiyorum" ifadesini kullanarak hayranlarını şaşırttı. 

Hangi yapımda rol alacak?

Masumlar Apartmanı'na ilk sezonunun final bölümünde veda eden Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminde rol almaya hazırlanıyor. TRT1 yapımı Masumlar Apartmanı'na veda eden Abdullah, arabesk müziğin kadersiz seslerinden Bergen'in hayatının anlatılacağı filmde efsane sanatçıyı canlandıracak. Bergen filmi için start veren ünlü oyuncunun aldığı kilolar dikkat çekti. Hazırlıkları uzun süre devam eden Bergen filmi için daha önce Serenay Sarıkaya ile anlaşılmış ancak ünlü isimle yollar ayrılmıştı. Projenin hazırlıklık çalışmasının uzaması ve çekimlerin sürekli ertelenmesi Serenay Sarıkaya'nın projen ayrılmasına yol açmıştı. Serenay Sarıkaya'nın ayrılmasının ardından Bergen'e hayat vermesi için Farah Zeynep Abdullah ile anlaşıldı.Camdaki Kız dizisine katılmayacağını  deklare eden Farah Zeynep Abdullah'a yeni yapımında canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu Farah Zeynep aslen Boşnak kökenlidir. İngiltere'de eğitim alan oyuncu, Kent Üniversitesi Fransızca-Drama bölümünden mezun oldu. Amnesty Türkiye’nin gönüllü destekçisi olan Farah Zeynep, oyunculuk kariyerine “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı diziyle adım attı. Kelebeğin Rüyası oldu.

Rol Aldığı Diziler

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki,
2014 Kurt Seyit ve Şura
2016-2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem
2018 Gülizar

Filmler

2013 Kelebeğin Rüyası
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi,Unutursam Fısılda
2015 Barbie Prenses ve Rockstar
2016 Ekşi Elmalar
2018 Arif v 216
2018 Bizim İçin Şampiyon

03-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar