Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah Arasındaki Gerginlik Sona Erdi

Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah  Arasındaki Gerginlik Sona Erdi
Bihter’in hayatı Film Galasında iki oyuncunun yakınlığı dikkatleri çekti. İki oyuncu arasındaki gerginlik sona erdi. Sorulan sorulara ne yanıt verdiler?

Halit Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanarak yeniden ekranlarda yerini alan Bihter’in hayatı Film Galasında iki oyuncunun yakınlığı dikkatleri çekti. İki oyuncu arasındaki gerginlik sona erdi. Sorulan sorulara ne yanıt verdiler?

Amozon Prime Video’da izleyicisi ile buluşmak üzere galaya çıkan Taff Pictures imzası taşıyan Bihter filminin başrollerinde yer alan Hande Ataizi ve Farah Zeynep arasında sette yaşanan gerginlik sona erdi. İki güzel oyuncu arasındaki soğuk savaşın bitmesi güzel karelere sebep oldu.

Filmin galası Sait Halim Paşa Yalısında Amozon Prime video ortaklığında galaya çıktı. Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönetmenliğinde, Bihter’in hikayesini Merve Göntem kaleme aldı. Bihter rolüne Farah Zeynep Abdullah, Bihter’in annesi Firdevs hanım olarak ise Hande Ataizi başrolü paylaşırken, ikili arasında gerginlik yaşandığı gündeme gelmişti. Hande ve Farah’ın gala da yan yana gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, galada ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşırttı.

Hande Ataizi soruları yanıtlarken, Farah Zeynep Abullahın, sarılması sonrası Hande Ataizi’ne yöneltilen “Barış sağlandı mı?” sorusuna “Biz küsmedik ki. Galada göreceksiniz zaten dedim.Bu film bana ilk geldiğinde Farah en sevdiğim oyuncu olduğu için mutlu oldum. Biz filmde iyi bir ikili olduk. Çok güzel bir şey yaptık. Bu Bihter’in gözünden anlatılan aşk-ı Memnu hikayesi. Bihter’in günümüzün güçlü kadını temsilen bir çaba içinde olması ve  tekrar tekrar izlenmesinin nedeni güncelliğini koruması. Biz yaratım aşamasında hepimiz gerçekten tartışarak rollerimizi çıkardık. Bu bir kavga değil…” ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin aynı soruyu Farah Zeynep Abdullah’a yöneltmesinin ardından şaşıran oyuncu “Ne diyeyim? Ne demem gerekiyor. Hayır, ben anlayamıyorum zaten. Bir şey olmuş da onu anlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullanınca, Hande Ataizi tamamladı “Bizim aramızda böyle bir şey olmadı, o sancı içinde güzel bir şey ortaya çıkarırken herkes çok hassas davranıyor. Yani bunu söylemesem buna şunu mu eklesem diye bizim versiyon versiyonu çektiğimiz çok sahneler oldu ve gerçekten çok da bunun faydası oldu bizim için.’’ İfadelerini kullandı.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi’nin yer aldığı Bihter Amozon Prime Video’da yayında..

16-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar