İngiltere - Danimarka maçı canlı izle

İngiltere - Danimarka maçı canlı izle
İngiltere - Danimarka maçı canlı izle: İngiltere - Danimarka maçı hangi kanalda? Euro 2020 yarı final maçını canlı ve online olarak izlemek için detaylar.

İngiltere - Danimarka maçı canlı izle: İngiltere - Danimarka maçı hangi kanalda? İngiltere ile Danimarka arasında oynanacak Euro 2020 yarı final maçı herkes tarafından heyecanla bekleniyor. İtalya, dün akşam İspanya'yı eledi ve bu akşam rakibini bekliyor. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nı kazanmak isteyen İngiltere ile bu başarıyı bir kez daha tekrarlamak isteyen Danimarka karşı karşıya. Milyonlarca futbolsever bu maçı internet üzerinden online olarak izleyecek. İngiltere - Danimarka maçını canlı ve online olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere - Danimarka maçı canlı izle

İngiltere ile Danimarka arasında oynanacak Euro 2020 yarı final müsabakası bu akşam 22.00'da oynanacak. Finale hangi tarafın çıkacağını fazlasıyla merak eden futbol meraklıları gözünü bir an olsun bu maçtan ayırmayacak. Bu çok önemli maç TRT 1'den ekrana gelecek. İngiltere, bu maça ev sahibi avantajıyla çıkacak. Turnuvanın yarı final ve final maçları Wembley'de oynanıyor. Tarihinde Avrupa Şampiyonluğu bulunmayan ve finale bile çıkamayan İngiltere, kendi evinde oynadığı finalde kazanarak kupayı kazanmak istiyorlar ancak ilk olarak bu akşam Danimarka karşısında kazanmak zorundalar. Danimarka ise 1988 Avrupa Şampiyonası'nı destansı bir şekilde kazandığı gibi bir kez daha tarihi bir sonuç elde etmek istiyorlar. Herkes Euro 2020 finalinde İtalya'nın rakibi kim olacak fazlasıyla merak ediyor. İngiltere ile Danimarka arasında oynanacak Euro 2020 yarı final maçını ekrana getirecek TRT 1 canlı yayınını bu sayfadan izleyebilirsiniz. İngiltere - Danimarka maçını full HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

İngiltere - Danimarka maçı ilk 11'ler

İngiltere ilk 11: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Phillips, Rice, Mount, Saka, Kane, Sterling

Danimarka ilk 11: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Stryger, Hojbjerg, Delaney, Maehle, Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

İngiltere ile Danimarka, tarihlerinde 24. kez karşı karşıya geliyor. İngiltere, daha önce oynanan maçlarda 12 galibiyet elde ederken Danimarka 4 galibiyet elde etti. 6 maç ise beraberlikle sona erdi. İki takım Avrupa Şampiyonası'nda bir kez karşı karşıya geldi ve o maç 0-0 berabere sona erdi. 

07-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar