Medmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak?

Medmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak?
Başarılı kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak, Medmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak? Dizide hangi konu işlenecek? Hangi oyuncular hangi karakterlere hayat verecek?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak? Güçlü oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi 20 Mart Salı akşamı 20:00 da ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alan dizi de Fatih Sultan Mehmed karakterine başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hayat verecek. Salı günü yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Kadın gibi popüler dizilerin rakibi olarak başlayacak dizi reyting listelerinde beklenilen başarıyı yakalayabilecek mi?

Sosyal medyada dizi hakkında gelen olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda yer alıyor. İzleyici böyle bir oyuncu kadrosunda alternatiflere yönelecek mi bilinmez ama dizinin ilk bölümüyle büyük ses getireceği ortada.

20 Mart Salı akşamı başlayacak Medmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 20 Mart Salı akşamı 20:00'da internet ortamından takip etmek için Kanal D izle sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

10-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar