MedYapım: Burak Sergen Koronavirüs Sebebiyle Yoğun Bakımda

MedYapım: Burak Sergen Koronavirüs Sebebiyle Yoğun Bakımda
Sadakatsiz’in başarılı oyuncusu Haluk Karakterini canlandıran Burak Sergen’in hastalığının koronavirüs olduğu yapım şirketi MedYapım tarafından açıklandı.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği sezonun flaş yapımlarından biri olan Sadakatsiz her hafta reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alarak kanalı ve yapım şirketini mutlu etmeyi başarıyor. MedYapım tarafından hazırlanan ve bir uyarlama dizi olan Sadakatsiz’in oyuncu kadrosunda ise Caner Cindoruk, Cansu dere, Melis Sezen, Alp Akar, Burak sergen gibi usta isimler yer alıyor. Ancak ne yazık ki son dönemde iyice artan ve dizi setlerini de çok fena vuran koronavirüs sebebiyle Sadakatsiz de şu sıralar zor günler yaşıyor. Dizinin ana karakterlerinden olan Melis Sezen ve Alp Akar’ın koronavirüse yakalanması sebebiyle dizinin çekimleri durdurulmuştu. Daha önce evinden apar topar bir şekilde ambulansla hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki başarılı ve usta oyuncu Burak sergen ise yoğun bakıma kaldırılmıştı. Oyuncunun hastalığı ilk başlarda başka açıklansa da bugün yapımcı MedYapım’dan bambaşka bir açıklama geldi.

Burak Sergen Koronavirüs Olmuş

Evinden apar topar bir şekilde ambulansla hastaneye kaldırılan ve burada yapılan ilk muayenenin sonunda yoğun bakımda tedavisine başlanılan usta oyuncu Burak sergen’in hastalığı ilk başlarda nişanlısı tarafından solunum yetmezliği, Akciğer enfeksiyonu olarak açıklanmış ve kesinlikle koronavirüs olmadığı belirtilmişti. İki test yapıldığı ve ikisinin de sonucun negatif olduğu vurgulanarak hastalığın farklı anlamlara gelecek şekilde söylenmemesi sosyal medya hesabından belirtilmişti. Bunun üzerine haber organları usta ismin hastalığının akciğer enfeksiyonu olarak belirtmeye başlamışlardı. Son olarak dün yapılan açıklamada usta ismin yoğun bakımda tedavisine devam edildiği ve durumunun stabil oluğu belirtili. Ancak bugün Sadakatsiz’in yapım şirketinden tam aksi yönde bir açıklama geldi. MedYapım sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “kıymetli oyuncumuz Burak sergen’in covid sebebiyle üç gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Oğlu da Koronavirüse Yakalandı

MedYapım tarafından koronavirüse yakalandığı artık tam olarak açıklanan usta oyuncu Burak Sergen’in hastanede yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilirken oğlu Cansın sergen’in de covid – 19 test sonucu pozitif çıktı. 11 yaşındaki Cansın sergen’in hastalığı hafif geçirdiği belirtildi. Bu arada dizinin başarılı oyuncularından Ali karakterine hayat veren Alp Akar yaptığı bir açıklamada sevenlerini bilgilendirdi. Alp Akar açıklamasında covid – 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 5. Gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerini almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar