Mehmet Ali Erbil Ekranlara Geri Dönüyor

Mehmet Ali Erbil Ekranlara Geri Dönüyor
Ünlü sunucu, şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil uzun bir aranın ve geçirdiği rahatsızlığın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan ve şimdiye kadar onlarca programda sunuculuk, yorumculuk, oyunculuk yapan ünlü oyuncu, şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil uzun zamandır kendisini hayattan ve yaşamdan uzak tutan hastalığını adım adım yenmeye devam ediyor. Kaçış sendromu hastalığı sebebiyle ekranlardan uzun zamandır uzak kalan ve bu süre içinde de seyirci tarafından oldukça fazla özlenen ve ekranlara döneceği günün sabırsızlıkla beklendiği ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’den müjdeli haber geldi. Eski sağlığına adım adım yaklaşan ve bunun için de tedavilerine devam eden ünlü isim için yeniden ekran yolu göründü. Uzun yıllar boyunca sadece ülkemizde değil tüm Dünyada yayınlanan Çarkıfelek’in en iyi sunucusu olma başarısını gösteren Mehmet Ali Erbil yeniden Çarkıfelek’le ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Çarkıfelek Başlıyor

Yaklaşık 2 yıl önce evinin banyosunda düşerek rahatsızlanan ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil tedavi altına alındığı hastanede uzun süre tedavi gördü ve zor zamanlar geçirdi. Kaçış sendromu hastalığı sebebiyle uzun zaman zor zamanlar yaşayan Mehmet Ali Ebil sonunda yavaş yavaş da olsa eski günlerine dönmeye başladı. Bu durum ünlü ismin yakınları kadar sevenlerini de oldukça mutlu etti. Son zamanlarda ekranlarda açıklamalarda bulunan ve oldukça iyi durumda olduğu gözlenen Mehmet Ali Erbil’in yeniden ekranlara döneceği haberi de tam bu sıralarda geldi. İddiaya göre ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in son zamanlarda eğlence programlarıyla dikkatleri çeken Polat Yağcı ile el sıkıştığı ve Çarkıfelek ile yeniden ekranlara döneceği konuşuluyor. Bu iddia bile bir anda seyirciyi ve Mehmet Ali Erbil’i sevenleri adeta coşturmaya yetti.

Mehmet Ali Erbil İle Çarkıfelek Çok Yakında

Çarkıfelek ile adını duyuran ve hatta tüm dünyada yayınlanan Çarkıfelek’in en başarılı sunucusu seçilen Mehmet Ali Erbil yeniden Çarkıfelek’le birlikte ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Televizyonlardaki eğlence programlarının yapımcısı Polat Yağcı ile sunucu Mehmet Ali Erbil el sıkışarak anlaşmaya vardı. Haftada iki gün yayınlanması planlanan Çarkıfelek’in hangi kanalda ve hangi günlerde yayınlanacağı ise henüz belli değil. Söylentilere göre programın Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla Haziran ayında ekrana gelmeye hazırlanıyor.  

24-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar