Oğuz Yılmaz'ın ailesi o görüntülere isyan etti

Oğuz Yılmaz'ın ailesi o görüntülere isyan etti
Ani bir şekilde vefat eden şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Defin esnasında ise bazı görüntüler basına yansımıştı. Oğuz Yılmaz'ın ailesi o görüntülere isyan etti.

Ankara şarkılarıyla sevilen Oğuz Yılmaz ani bir kalp krizi sonrası hayata veda etti. Ünlü şarkıcı Yılmaz rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmış fakat tüm müdehalelere rağmen kurtarılamamıştı. Geçirdiği kalp krizi sonrası Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz 53 yaşında vefat etti. Yılmaz'ın vefatı ailesi ve sevenlerini şoka soktu. Beklenmeyen ani bir ölümle hayata gözlerini kapatan Oğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz ve oğlu cenaze töreni esnasında fenalık geçirmişti. Ünlü sanatçının defin işlemleri sırasında çekilen görüntüler ise büyük bir hızla sosyal medyada yayıldı. Yılmaz'ın ailesi 21 Mayıs'ta kaybettikleri Oğuz Yılmaz'ın cenaze töreninde yaşananlara isyan etti.

Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlanırken çekilen görüntüler ailesini rahatsız etti. Yılmaz'ın ailesi sosyal medyadan bir açıklama yayınladı ve adalet önünde hesaplaşacaklarını bildirdi. Açıklamada, "Acımız dinmeyecek ama elbette bizi alıştıracak, o zaman adalet önünde görüşeceğiz..." ifadeleri kullanıldı. Sevilen şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın vefatı ailesini oldukça üzmüştü. 23 yıllık eşinin ardından gözyaşları döken Aylin Yılmaz ve oğlu ayakta durmakta zorlanıyordu.

"Acımız dinmeyecek ama elbette bizi alıştıracak, o zaman adalet önünde görüşeceğiz"

Cenaze ve defin işlemleri sırasında basına yansıyan görüntüler ise acılarını arttırdı. Aileden açıklama geldi; "Büyük üstad Oğuz Yılmaz vefatından sonra gerek kameralarla, gerekse izinsiz defin işlemleri görüntüleriyle veya iş hayatı ile ilgili konularda, para almak için dijital platformda yaydıkları görüntüleri üzüntüyle izliyoruz. Akabinde gereğinin yapılacağını da size bildirmek istiyoruz. Unutmayın ölüm herkese var. Yaşatmayan da can almayan bir yaratan var. Küçüldükçe alçalıyor ve günah alıyorsunuz. Acımız dinmeyecek ama elbette bizi alıştıracak, o zaman adalet önünde görüşeceğiz..."

Oğuz Yılmaz'ın kabrini 3 gün sonra ziyaret eden Aylin Yılmaz mezarı başından bir fotoğraf paylaştı. Aylin Yılmaz o fotoğrafa, "Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum... Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak… CANON Aylin Yılmaz" notunu ekledi.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar