Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar verildi

Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar verildi
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Fenomen Ece Ronay arasında sular durulmuyor. Yılan hikâyesine dönen davada ünlü şovmen hakkında şok karar verildi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hakkında şok karar verildi. Fenomen Ece Ronay ile adeta yılan hikâyesine dönen davada yeni bir gelişme yaşandı. Sık sık gündem olan Mehmet Ali Erbil ve fenomen Ece Ronay Bilir, birbirlerine girmiş ve Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'i mahkemeye vermişti. Hayranları Mehmet Ali Erbil’in davasını ve hayatını merak ediyor. Mehmet Ali Erbil kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır? Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil hakkında şok karar!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Fenomen Ece Ronay arasında sular durulmuyor. Yılan hikâyesine dönen davada ünlü şovmen hakkında şok karar verildi. Geçtiğimiz yıl Mehmet Ali Erbil ve fenomen Ece Ronay Bilir, birbirlerine girmiş ve Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'i mahkemeye vermişti. Erbil'in, klibinde oynadığı Ronay'ı taciz ettiği mesajların ifşa olmasının ardından magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili olarak ehmet Ali Erbil’in kendisine yazdığı mesajları ifşa eden ve suç duyurusunda bulunan Ece Ronay istediği sonuca ulaştı.

Asistan tanık olarak dinlenecek

Sabah gazetesinini verdiği habere göre mahkemeye zorla getirilen ve ifadesi alınan Mehmet Ali Erbil mesajları kendisi değil asistanı Nuray Kaya'nın attığını iddia etti. Ancak mahkeme bu savunmayı kabul etmedi. Mesajlarının Ece Ronay'ın kişilik haklarını zedelediğini kaydeden savcılık Erbil'in, "elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz", "sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" ve "tehdit" suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapsini talep etti. 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen Erbil kendisini "Ben değil, asistanım mesaj attı" diyerek savunsa da mahkeme, asistanı ve Erbil'in kardeşini dinleme kararı verdi. Hakkında 3 ayrı suçtan dava açılan Mehmet Ali Erbil'le ilgili mahkeme böylece ilk kararını oluşturmuş oldu. Yargılama ileriki bir tarihe ertelendi.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

1957 İstanbul doğumlu Erbil, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok oyunda oynadı. Kariyerine TRT'de 'Metronom' adlı eğlence programı sunarak başlayan Erbil onu meşhur eden çarkıfelek programını yıllarca sundu. Erbil aynı zamanda dublaj sanatçısıdır. Son yıllarda Kaçış Sendromu ile boğuşan Mehmet Ali Erbil’in tedavisi devam etmektedir.

Oynadığı Tiyatro Oyunları :

1988- Artiz Mektebi : Müjdat GezenKandemir Konduk - Şan Tiyatrosu

1986 - Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra : Yavuz TugrulVural Sözer - Şan Tiyatrosu

1982 - Neşşey-i Muhabbet : Şan Tiyatrosu -

1980 - Hisseli Harikalar Kumpanyası : Haldun Dormen - Şan Tiyatrosu

1978 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner - Ankara Devlet Tiyatrosu

1977 - Cimri : Moliere - Ankara Devlet Tiyatrosu

1976 - Köprüden Görünüş : Arthur Miller - Ankara Devlet Tiyatrosu

1976 - Aman Bana Bir Eğlence : Cevdet Yavuzdoğan - Ankara Devlet Tiyatrosu

1974 - Küheylan : Peter Shaffer - Ankara Devlet Tiyatrosu -

1973 - İstanbul Efendisi : Musahipzade Celal - Ankara Devlet Tiyatrosu -

20-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar